ХОРОСКОП ЗА 30 ОКТОМВРИ

ОВЕН

Единствената възможна алтернатива за вашите успешни действия днес е да се възползвате от всички сили и умения, за да постигнете безпрепятствено своите цели и стремежи. Засиленото чувство за дом и семейство ще бъде мощен двигател за действията ви.

ТЕЛЕЦ

Контролирайте своите реакции, действия и начини на мислене днес и не постъпвайте лекомислено и безотговорно, особено на работното си място, защото днес ще си причините неприятности. Постарайте се да решавате въпросите, с които днес ще се заемете с разбирателство.

БЛИЗНАЦИ

Особено добър ден, който вероятно ще бъде начало на нови занимания или професионална ангажираност. За вас те са свързани с ново финансово самочувствие, но не във всички случаи ще бъдете максимално доволни от предоставената възможност. В петък е възможна конфронтация в любовта.

РАК

Притеснени и доста подозрителни са днес родените под Рак към всичко, което става около тях. Причини за притеснения има винаги, но конкретно за вас сега те са свързани с дома и работата. Днес денят за някои от Рак е свързан с успешно пътуване.

ЛЪВ

Преди да се заловите за обичайните си дела или за каквато и да е работа днес, трябва да си изясните плановете и стремежите и едва тогава да избирате пътя за действие. В противен случай рискувате да се движите в обстановка на дезориентация, инертно, и макар активни, в много случаи усилията ви ще бъдат безполезни.

ДЕВА

Гняв и превъзбуденост характеризират Девите в петък. Най-често причина за гнева ви се явяват неуспехи в деловата или финансовата дейност. В случая става дума за неприятна финансова развръзка, която някои от вас ще преживеят болезнено. Служебният ви ден е безупречен и позволява свобода на действия.

ВЕЗНИ

Петък е прекрасен ден, в който, за съжаление, някои ще пропуснат да реализират предложените им възможности и ще потънат в сянката на лошото си настроение. Причините за това се ограничават само в рамките на служебните отношения, където ще възникнат конфликти. По всяка вероятност „делите“ параметъра на влияние.

СКОРПИОН

Много от вас изпитват задоволство сега от постигнатия успех, постиженията ви ще бъдат трайни. Петък има огромно значение за вас, защото е възлов момент в социалната и професионалната дейност и развитието ви. Ще имате контакти с хора, които ще изразят желание за близко сътрудничество с вас.

СТРЕЛЕЦ

Днес у някои от вас ще възникне колебание на какво да отдадат предпочитанията си – на делова активност или на любов. И в двете насоки имат еднакви шансове за успех. Повече от огнените Стрелци ще предпочетат личното си удоволствие. Неприятното днес е вероятна свада с приятели или опит да ви навредят.

КОЗИРОГ

Успешен петък за Козирог, но не е лишен от неприятности и нечий опит да ви навреди, с които бързо и лесно ще се справите. Правилни са действията, които ще предприемете днес, и постиженията ви са гарантирани още сега – става дума за деловата и професионалната страна на вашето ежедневие. Ще посрещате гости. Бъдете гостоприемни и се забавлявайте.

ВОДОЛЕЙ

Решите ли да сте активни, нищо не е в състояние да ви спре, независимо с какви трудности трябва да се преборите. Много действено ще протекат вашите делови контакти днес, чиято разновидност се простира от преговори и споразумения до подписване на договори, придвижване на изостанала работа и т.н. Заемете се с неотложните дела, да не изоставяте с графиците.

РИБИ

Добър ден за развитието на делата ви, но при някои от вашия знак напрежението ще бъде голямо и се свързва предимно с парични операции. Най-голяма сполука ще имате, ако действате съвместно с приятели. Денят е успешен за преговори във връзка с увеличаване на заплащането ви и допълнителни отговорности, което, разбира се, ще бъде подплатено с подобаващо заплащане. На мнозина от вас ще се наложи да прибягнат до чужда помощ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *