ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ

ОВЕН
Придобиването на нови знания може само да помогне за осъществяване на желанията ви и за мнозина сега се открива такава възможност. Вероятно ще се възползвате, още повече че мястото ви в курса за специализация или преквалификация ще бъде осигурено от човек с влияние, чиято помощ няма да ви липсва и по-късно.

ТЕЛЕЦ
Условията на живот и труд ще претърпят и при вас някаква промяна, но тя днес не се свързва със загуба, а с движение напред. Нещо, което вие трудно правите, ако не сте принудени. Към предприемане на подобна крачка ще ви насочи една жена днес, която ви е близка и притежава власт като длъжностно лице. Приемете помощта й.

БЛИЗНАЦИ
Поводи за празнуване винаги могат да се намерят, но при много от Близнаци днес причината за тържеството ще бъде основателна. Докато едни ще ангажират вниманието си със стари недовършени все още дела, други ще действат за своята по-нататъшна реализация. Действайте целенасочено по отношение на замислите в бъдеще.

РАК
Голяма част от родените под Рак ще бъдат пасивни в петък – състояние, продиктувано от ярко изразено безпокойство, което вие не правите дори минимални опити да отхвърлите или поне да ограничите. Концентрирайте усилията си върху онзи от многобройните ви планове, който е най-реалистичен за момента.

ЛЪВ
Много можете да направите за своята бъдеща или нова реализация. Положителна промяна търпят сегашните контакти, професионалната ви позиция, съдържанията и всички взаимни обвързаности, характерни за момента. От петък вашите обществени отношения преминават в нова фаза на развитие и ви предоставят по-добри възможности.

ДЕВА
Конфронтация и каквито и да било спорове, отнасящи се до вашите професионални ангажименти или позиции, днес не бива да допускате. Ще бъде изтълкувано като дързост и скоро по този начин ще загубите нещо, което по право ви принадлежи. Денят е полезен за контакти и нови връзки, които ще ви предоставят възможности за изпълнение на плановете.

ВЕЗНИ
Везните днес трябва да бъдат внимателни в своята работа и контактите си. Настъпват промени у вас и сега за мнозина не е изключено да добият превратна представа за обстоятелствата около себе си. В момента активността ви е силно изразена и с повече ангажименти. Някои прибързани действия неминуемо ще ви доведат до грешки.

СКОРПИОН
Мнозина от вас ще бъдат активни в обществото днес. Петък е превъзходен за вашите професионални отношения. За мнозина денят ще донесе яснота относно намеренията на вашите ръководители в службата и по-широките възможности, които скоро ще по-лучите. При някои Скорпиони се забелязва неправилна самооценка.

СТРЕЛЕЦ
Артистични и с повишено самочувствие са Стрелците. Петък носи още контакти за мнозина и създава условия за нова или до-пълнителна изява. За разлика от досегашните ви действия и начин на мислене, днес вие трябва да разглеждате нещата в перспектива и на тази основа да програмирате действията си. Не позволявайте вмешателство на колеги в работата си.

КОЗИРОГ
Петък има благоприятно влияние върху вас и говори за правилните ви постъпки. Твърде възможно е сега да забележите някои свои грешки и да стигнете до категоричното намерение да не ги повтаряте вече. Активни са действията на повечето от вас сега и насоката им е предимно обществена или за осъществяване на нови планове и договори. Доверете се на интуицията си при някакъв избор.

ВОДОЛЕЙ
Никога не ви е липсвала активност, но сега тя е особено важна при обществените контакти и финансовата стабилизация. За първите условията сега са превъзходни, относно финансите е добре да проявите по-голяма далновидност при преговори или подписване на договори. Днес те са невъзможни за мнозина. Ще успеете да довършите започнат проект, зациклил във времето. Замислете се за бъдещите си контакти на работното място. Спорен ден за хората на изкуството.

РИБИ
За Рибите в петък е учудваща промяната, характеризираща ги с активност и двигателна мощ. Денят има благотворно влияние върху делата ви и постигането на успехи е извън съмнение. Особено плодотворни ще бъдат контактите ви, отнасящи се до финанси или делови намерения. Важна роля ще играе общуването с жени, които ще ви окажат подкрепа в труден за вас момент. Известни неприятности за бизнесмените, ще им бъде отказано сътрудничество.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *