ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ

ОВЕН

Предопределеността на събота са материалните трудности, конфликти, мошеничества и безсъние. Денят е труден и е необходимо повече дипломатичност и убедителност в действията. Доста изнервени сте и можете да предизвикате скандал. Очертават се и домашни неприятности, но ще намерите бързи и лесни решения.

ТЕЛЕЦ

Този ден и при Телците идва с неприятни предизвикателства. Възможно е доста да ви объркат делата, а не е изключено и самите вие да допринесете за това. Необходимо е търпение и изчакване. Предразположени сте към конфликти и неконвенционални финансови операции.

БЛИЗНАЦИ

В събота Близнаците са радостни и с добро самочувствие. Безсмислено е да водите битки за професионалното си заплащане и внимавайте при контактите, защото е възможно да предизвикате неодобрения и разправии.

РАК

Незадоволителен ден е събота за вас. Вероятни са забавяния в делата и загуби поради непредвидени обстоятелства. Претърпелият неуспех ще ви демобилизира и едва ли ще имате желание за разрешаване на проблемите. От професионално естество събота е добра.

ЛЪВ

Вашата активност и целеустременост в събота може да ви доведе до конфликти. Безцеремонни сте, а това не е най-добрата тактика за вас днес. Сигурни са финансовите успехи днес, но едва ли ще ви задоволят така, както контактите. Не разчитайте на бизнес осъществявания за материални придобивки. Старателно избягвайте конфликти със съдружници и партньори.

ДЕВА

Успешен ден за Девите. Денят е много ползотворен и благоприятен. Можете да разрешите в събота материални проблеми, свързани с професионалното ви заплащане. За някои от Вас обстановката в дома е коренно променена след скандалите и неприятностите. Вероятно няма да успеете да осъществите желаните срещи.
ю

ВЕЗНИ

Въпреки финансовите проблеми, събота е добър ден за Везните и носи спокойствие и благополучно развитие във финансовата дейност. Други от вас ще бъдат перфектни в действията си с финанси. Денят обаче не е подходящ за разрешаването на финансови проблеми.

СКОРПИОН

Самоизолирани и с настроение за изчакване и дистанция в отношенията са Скорпионите днес. Професионалната събота е успешна и що се отнася до пари – ще разрешите проблема в своя полза. Успешен е бизнесът в съдружие, като партньорската дейност се налага да отложите за друг ден. Възможни са притеснения.

СТРЕЛЕЦ

В събота Стрелците са много активни и борбени. Сигурно е, че ще се справите със задачите, макар и да не ви задоволят резултатите. При вас материалните проблеми са от голямо значение днес. Ако разчитате на професионално разрешение на проблема, няма да имате успех. Единствено в сферата на бизнеса ще имате реални резултати. Ще получите радостна вест, отнасяща се до ваши близки, които ще ви поканят да присъствате на тържество.

КОЗИРОГ

Въпреки пораженческите обстоятелства с финансите ви, днес ще се чувствате спокойни и солидни. Това е много добро настроение за деня. Много от делата ви са затормозени и едно изчакване е най-доброто разрешение за момента. За повечето от Козирог домът ще бъде тяхната крепост и наистина тук ще се чувстват най-добре. Отпуснете се и активно почивайте.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите да внимават за конфликти на обществени места и с партньори. Определено денят е свързан с трудности при вас, а на някои се налага да се примирят с лишения. Доста раздразнени можете да бъдете по повод финанси, тъй като в тази връзка ще пропуснете реализацията на замисленото за събота.

РИБИ

Събота се очертава благоприятна за пари и покупки за дома при Рибите. Труден ден за професионална реализация и повечето от вас ще се сблъскат с много противоречия и спорове. Може би ще разкриете интриги и мошеничества. Нереални са финансовите ви планове днес. Парадирате пред непознати хора, че поддържате висок стандарт, но знаете, че е само поза.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *