ХОРОСКОП ЗА 7 АВГУС

ОВЕН

Днес Овните ще имат нееднократно поводи за гняв, предизвикан от намесата на други хора, или са налице домашни проблеми, които в момента не можете да решите. И в делово отношение сряда не е лека и мнозина от вас ще се сблъскат с проблеми от професионално естество.

ТЕЛЕЦ

Мнозина от Телците са в лошо настроение и доста са ядосани, но не желаят по никакъв повод да го покажат. Това ви струва немалко усилия, но успявате. Туширайте личните си проблеми и се ориентирайте към контакти, при които ще получите добър съвет как да действате. Възможно e да възникнат конфронтации в службата.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са неудовлетворени в сряда от всички заобикалящи ги, а мнозина и от себе си. Трудно ще постигнете спокойствие, ако не се примирите с незадоволителното си състояние и се оттеглите настрана до пълно възстановяване. Днешната конфронтация на работното място ще бъде последвана от интриги и неприятности.

РАК

Сряда е много сполучлива за нови начинания, бъдете предприемчиви и последователни. Денят е изпълнен с проблеми, свързани с контактите и предварително уредени срещи. Конфронтацията между вас и някой друг в службата ще избухне почти неспираемо, а тогава единствено засегнати ще се чувствате вие.

ЛЪВ

За Лъвовете сряда е неспокойна, но ако искате да постигнете успех в предприетата работа, трябва да се владеете максимално. Това е особено валидно за онези от вас, които днес ще имат делови срещи или преговори. Пазете се от допускане на грешки и търсете изчерпателна информация, за да се предпазите от загуби.

ДЕВА

Денят е напрегнат за Девите, като напрежението произтича от многото работа, която ви предстои да извършите, и някои финансови проблеми. Ще се ядосате за несъстояла се среща, причините за провала на която са обективни. Ако направите по-късно връзка, бъдете дипломатични и не влизайте в конфронтации с партньорите си.

ВЕЗНИ

Ако е вярно твърдението, че денят си личи от сутринта, вашата сряда не е добра. Скандал с брачния партньор ще помрачи настроението ви, което заплашва да остане с вас през целия ден, ако не положите усилия да го отстраните. Може би за мнозина това ще бъде нежелателно и досадно. Не проявявайте своеволие на работното място.

СКОРПИОН

Сряда носи трудности и противоречия за Скорпионите. Днес не са изключени и интриги, което ще ви накара окончателно да предадете разсъдъка си под властта на негативните емоции. В такива случаи сте най-слаби и проявявате неразумност. Действително днес вашите възможности са силно понижени, но не се отчайвайте.

СТРЕЛЕЦ

В сряда вашият успех има отношение към дела, свързани с пари. Това положително влияние е твърдо фиксирано, но има и предупреждение да внимавате за измама. Днес ще бъдете изненадани с нови, изгодни възможности за реализация. В този смисъл сряда е радостна и деятелна. Силно застрашени сте от допускане на грешки.

КОЗИРОГ

Сряда се характеризира с добри предпоставки за постигане на личен успех и облаги. Имате огромен любовен шанс. Не е изключено някои Козирози да поставят начало на нова романтична връзка. В делови аспект обаче обстоятелствата изглеждат противоположни. Денят може да се окаже фатален за онези, които имат дело.

ВОДОЛЕЙ

Изглежда вашите проблеми и неприятности са изцяло концентрирани по въпросите от служебен характер. С още по-голяма сила това се отнася до бизнесмените, които сега нямат добри отношения със своите партньори. В сряда могат да настъпят аномалии в любовните отношения, което трябва да ви направи по-бдителни. Обстоятелствата са против вас в сряда и почти всички от

РИБИ

Обстоятелствата са против вас в сряда и почти всички от Риби са в невъзможност да решат и най-елементарни задачи. Това създава голямо напрежение и ви прави нервни, защото имате пред себе си проблеми, които ще бъдат решени само чрез вашата намеса. Денят е сполучлив за уреждане на парични въпроси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *