ХОРОСКОП ЗА 7 ЮЛИ

ОВЕН

Спокойно започвате вторник и у мнозина доминира настроението за работа. Денят е плодотворен и носи печалби, добри новини и успехи в бизнеса. Внимавайте в отношенията с колегите в службата, възможно е да се стигне до сблъсъци по материални причини и конфронтация.

ТЕЛЕЦ

Неудобен вторник за делова дейност при Телците. Не ви липсват възможности за реализиране на плодотворни стъпки и дори за печалби, но дейността ви ще бъде крайно ограничена, поради странични обстоятелства, които няма да ви позволят свободна изява. Бъдете внимателни!

БЛИЗНАЦИ

Вторник е приятен, положителна е равносметката ви в много насоки – делова дейност, контакти, самочувствие и здраве. Само по отношение на съдебни дела ще ви изневерява късметът, но за да имате друга, по-добра възможност, необходимо е и да отложите разглеждането им.

РАК

Голямо е днес вашето напрежение. Емоционалната ви енергия търси начин да бъде изразена. Положителната й изява ще бъде градивна, а отрицателната – разрушителна. Във всички случаи запазете спокойствие и самообладание в службата си. Не е изключена конфронтация с колегите.

ЛЪВ

Днес Лъвовете ще получат неочаквана новина, която има отношение към професията им – не се притеснявайте. Всичко ще се уреди по най-добрия начин и без особени сътресения. Тя ще има личен характер. С търпение от ваша страна нещата ще се изгладят. Очаквайте придобивки!

ДЕВА

Малко объркано започва вторник за вас още у дома. В службата ще се сблъскате с нови ядове. Възможно е да не са толкова сериозни, но повечето Деви ще бъдат обхванати от нервност поради неяснотата и невъзможността да се ориентират и да изберат правилната позиция.

ВЕЗНИ

Неспокойни сте днес и това увеличава многократно възможността да допуснете грешки. На професионално равнище пропуските ви заплашват и ще се подчините на съществуващите условия, дори да не ви допадат. Съблюдавайте толерантността, за да избегнете нежелана развръзка.

СКОРПИОН

Днес професионалната и делова дейност са силно застъпени при вас и времето ще премине неусетно. Някои от Скорпионите ще бъдат активни, докато други ще търсят спорове, противоречия и конфронтиране с околните. Не са изключени хубави професионални новини.

СТРЕЛЕЦ

Вторник не е добър за вас и трябва да бъдете много внимателни сега. Най-добре ще бъде да не давате мнението си за нищо, а да се стремите да останете незабелязани в службата. Само присъствието ви може да се окаже причина за вашите недоброжелатели да ви навредят. Напрежението няма да ви пуска през целия ден, като причината най-вероятно е очакването да ви направят забележка за недовършена работа.

КОЗИРОГ

Благоприятно ще се развият вашите дела във вторник и мнозина ще научат за безуспешните опити на своите противници, насочени към вас с цел да ви злепоставят. В това отношение сте защитени и не е необходимо да правите нищо особено. Професионалният ви ден ще е спорен, но и доста натоварен. С повишението в службата пораснаха и отговорностите ви, но порасна и заплатата ви.

ВОДОЛЕЙ

Не съвсем добре се чувствате днес във физическо отношение и за някои от вас това може да се окаже начало на здравословно неразположение. Денят има лек негативен нюанс и известно раздразнение ще ви пречи да действате в положителна насока. На работното място ще се справите само ако успеете да туширате болката, която е обхванала тялото и духа ви. Ако нещата не отшумяват, отидете на лекар.

РИБИ

Днес Рибите ще бъдат затормозени повече от обикновено. Сякаш сте попаднали в някакъв лабиринт, от който няма измъкване, и вече по инерция се движите без посока. Сега е най-важно да решите какви точно са намеренията ви и да си изработите план как да постъпите. Труден характер сте и това не се харесва особено на околните, но зависите от жена, която е властна и ви дава парите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *