ХОРОСКОП ЗА 9 ЮЛИ

ОВЕН

Понеделник е труден професионален ден за Овните. В работата ви възникват много пречки и вероятно реализацията на заплануваните дела ще се отложи. Днес контактите са характерни за мнозина от вас. От тях най-важен е този, който има отношение към вашите делови проблеми.

ТЕЛЕЦ

Телците са настървени за действия в деловата сфера. Успехите не са чужди за вашата активност, но днес съществуват обективни пречки, които не позволяват да се изявите в желан стил. Често това са проблеми, които ви засягат лично и до уреждането им едва ли ще ви е възможно да постигнете нещо различно в изявата си.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник Близнаците са любезни и услужливи към всички, с които ще бъдат в съприкосновение. Държанието ви ще бъде напълно оценено в службата, но за съжаление не по този начин ще реагират близките в дома. Това ще ви засегне, но в лицето на партньора ще намерите пълно разбиране и зачитане на достойнствата ви.

РАК

Раците са с добро самочувствие днес и ще действат в традиционния си стил по задачите през деня. Работният ден ще премине успешно за вас и не е изключено да продължите общуването си с колегите след работа, но в други условия и при различни обстоятелства. Позитивна е характеристиката на делата, свързани с финанси днес.

ЛЪВ

Понеделник е благоприятен за Лъвовете за деловата им изява. Към позитивната характеристика за деня се прибавят и вашите контакти, които могат да допринесат много за бъдещото развитие на делата ви. Безработните могат да се възползват от услужливостта на влиятелен човек, който ще направи всичко, за да ви помогне в намиране на работа.

ДЕВА

За Девите още не са престанали трудностите и мнозина с всеки изминат ден се разочароват все по-дълбоко. Вероятно е, че много от делата ви са спънати от различни препятствия, но в понеделник нещата ще потръгнат. Можете да се надявате на помощ на човек в службата ви. Няма да сгрешите, ако бъдете действени по отношение на финансите.

ВЕЗНИ

Везните са жизнерадостни в понеделник и ще действат благополучно по делата си. Мнозина разчитат на чара си, за да установят контактите с влиятелни хора. И не грешат. Бъдете сигурни, че имате успех и постижения за добрите резултати, на които разчитате. Професионалният ден преминава в рамките на нормалното и няма да ви създаде трудности.

СКОРПИОН

Скорпионите ще имат успешен ден. За работещите той създава условия за придобивки, а онези, които не са ангажирани със служебните си задължения, най-вероятно ще организират нови контакти. Днес срещите за повечето от вас са важни, свързани са с получаване на подкрепа от влиятелни хора, а другата е, че можете да постигнете съгласие.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците няма да бъдат особено притеснени от някои служебни неприятности, с които ще се сблъскат. Вие разбирате, че това са временни настроения на някои от колегите или ръководителите ви, и въобще няма да им обърнете внимание. Повечето от вас са амбицирани за действия по делови въпроси, чиитоуспехи зависят изцяло от вас.

КОЗИРОГ

Ако Козирозите се насочат днес към реализация на намеренията си относно организиране на нова дейност или сключване на някаква сделка, ще постигнат безусловен успех. В това отношение понеделник е благоприятен, като не ви лишава и от съответната подкрепа. Действията ви за парични придобивки също ще доведат до положителни резултати.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите е хубаво да избягват служебните спорове, защото не е сигурно, че ще ги спечелят. Може би мнозина ще си го позволят, защото не са притиснати от прекалено много работа. Понеделник носи нови перспективи за някои чрез контакти. Днес те в повечето случаи засягат финансовата сфера, внимавайте да не пропуснете съществени неща.

РИБИ

За Рибите понеделник ще е положителен. Работните ви възможности са големи и ще се справите с делата си. Успехите са валидни и за бизнесмените. Мнозина от вас ще пътуват по служебна линия. Може би не напълно ще проявите реализаторските си качества, но пред вас има достатъчно време за това, защото сега сте в подем.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *