Цветята с остри листа вкарват нещастие в дома!

Красимир Куртев-Алеф е международен експерт в областта на езотеричното, паранормалното и метафизичното. Той е и фън шуй кристал мастер и изработва амулети, занимава се с ясновидство, разваляне на магии. Като езотерик работи с т. нар. библейски ключ, разкодирайки заложеното във всички свещени книги. Алеф прави тълкувания на аурата с древни мистични методи за засилване на вътрешния потенциал и сбъдване на желания. Издал е две книги – „Великата симбиоза“ и „Защо не ни върви?“.

Член на Международната академия по българознание, иновации и култура – МАБИК.
Феноменът от 20 години помага на хора от цяла България и света да подредят живота си и споделя, че изключително често го търсят за разваляне на магии,пише retro.bg. Според Куртев обаче те не могат да се изчистват напълно, а могат да се хармонизират. „Искам да подчертая, че при подобни окултни ритуали, т. нар. магии, понятия като бяла, червена, черна, розова и прочие просто няма. Когато даден окултист предложи „бяла“ магия за любов, той извършва действия против волята на едно лице, влиза в абсолютен противовес със законите на Вселената. Например лицето Иванова желае да има връзка с Иванов, това означава, че Иванова поръчва окултна намеса без знанието на Иванов.

Повечето поръчители изобщо не си дават сметка колко са тежки кармичните последствия от подобни действия. Не след дълго ще настъпи ефектът на бумеранга“, разкрива Алеф. По негови думи можем да се предпазим от чужди намеси и сами, като просто създадем щит срещу тях в домовете и работните си места. Това се случва чрез техниките на популярната източна философия фън шуй. „Ци или Ки енергията е носител на положителните фини частици, а Ша енергията е носител на отрицателните. Те са като вирусите, които връхлитат към компютрите. В състояния са да разрушат цялата система. И двете енергии преминават в един поток. Както бактериите, така и Ша енергията си търси благоприятна среда. Обикновено се „закачат“ при хора с ниско енергийно ниво, „полепват“ и по външни и вътрешни ъгли в домове и офиси.

По тези и други причини фън шуй препоръчва да се избягват такива остри ъгли, наличие на цветя, които имат остри листа, тръни, бодли и прочие“, обяснява ясновидецът. „По принцип енергията се влияе от цветове, форми, осветление, температура, миризми и всичко, що е осезателно. Например отвореният капак на тоалетната само за по-малко от 3 часа превръща Ци енергията в коварната Ша енергия. Прекалено огромните прозорци също са предпоставка за наличието на черните стрели, да навлиза светлина, но тя е прекалено много и поглъща баланса. Неправилната посока при спане също води до критични моменти, осветителните тела, които спускат светлинните си лъчи от горе на долу, когато са повече, превръщат Ци в Ша енергия. Оставянето на недоизпита чаша вода става предпоставка за трансформация на енергиите – от добра към опасна за вас. Тоест домът ви всъщност се превръща в щам, който ви заразява и води до неприятни моменти в живота ви“, допълва Куртев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *