Чеснова разядка

Днешната рецепта е не само много вкусна, но и изключително полезна, защото ни държи здрави в сезона на вирусите. Тази разядка ще ви стане любима. Може да си я похапвате с препечени филийки.

Необходими продукти:

5 скилидки чесън 

около 30-40 г натрошено сирене

50 г настърган кашкавал 

2 сварени яйца 

150 г кисело мляко

сол на вкус

1 равна ч.л. къри 

3-4 стръка магданоз

3-4 стръка копър 

2 щипки черен пипер 

Начин на приготвяне:

Чесънът трябва да се нареже на много ситно или да се пресова. След това се прехвърля в купа, където се смесва с останалите съставки. Сиренето се натрошава на ситно, добавя се настърганият кашкавал, яйцата (отново настъргани), киселото мляко и подправките – сол, черен пипер, къри и нарязани на ситно магданоз и копър.

Всичко се разбърква много добре и се оставя в хладилник за час. 

Да ви е сладко!



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *