Четири лъжи, които са позволени на първа среща

Представете си, че се запознавате с приятен млад мъж, който обяснява как току-що е подписал договор с голяма звукозаписна компания и е на път да тръгне на турне. С две думи, пред вас стои бъдеща рок звезда. Излизате на среща, всичко е цветя и рози, но връзката ви започва да се задълбочава и в крайна сметка се оказва, че човекът до вас е начинаещ музикант, който преди малко се е научил да свири на китара и е далече от живота на колела, принадлежащ на големите изпълнители. Най-вероятно всяка от нас е била послъгвана на първа среща, въпросът е какво бихме могли да оправдаем като неистини и има ли лъжи, които всъщност са добре да се изрекат на първа среща?

1. „Ти беше първият мъж, когото забелязах на партито“
Това вероятно не е вярно, но е позволено да се изрече, защото е хубаво обектът ви на желание да бъде поласкан. Съгласете се, че няма да е толкова романтично да се каже: „Първо забелязах приятеля ти, който е безкрайно секси, но след това ти ме заговори и разбрах, че и ти си сладък.“

2. „Семейството ми е наред, работата ми е наред и животът е доста добър“
Може би вашата майка ви изнервя, колегите ви не са изтънчени и се събуждате поне веднъж седмично в буреносно настроение. Но първата среща не е моментът да повдигнете всички тези ежедневности. Никой не харесва хората, които мрънкат, и ако сте готови да се оплаквате много на някого, когото едва познавате и то на първа среща, представете си каква заявка изпращате за това, което го очаква на втората среща.

3. „И аз бях любопитна за този филм“
Добре, може би наистина не сте искали да видите последния екшън на Скалата до момента, в който кавалерът не ви го предложи като вариант. Но вие харесвате мъжа и искате отново да го видите, така че леко послъгвате, че сте фен на творчеството на Дуейн Джонсън.

4. „Беше ми приятно да се запознаем“
Някои момчета са глупаци, но това не означава, че трябва да бъдете жестоки. В края на вечерта благодарете на мъжа, с когото сте имали среща, за приятното прекарване (дори ако това е била най-скучната нощ в живота ви). Бъдете учтиви. И тогава кажете сбогом.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *