ЧИТАТЕЛИ СИГНАЛИЗИРАТ! Жители на Долна Козница от 2 месеца са без улично осветление

Жителите на село Долна Козница, община Невестино, от два месеца нямат улично осветление, за това алармира кюстендилката Мая Божанова, чиято майкa е била кмет на селото. Тя добави, че въпреки  многократните сигнали до кметския наместник Маргарита Миланова все още проблемът остава нерешен.
„Поради забатачване на проблема и липсата на каквито и да е действия от страна  на местното кметско наместничество подадохме сигнал и до зам. кмета, сега изпълняващ длъжността кмет на община Невестино, Йордан Глогов. Разчитаме от там да получим адекватни решения, които да помогнат за пускането на уличното осветление в село Долна Козница. Досега при възникването на проблеми като липса на вода или проблеми с електричеството сме имали съдействие от страна на Йордан Глогов, очакваме и този път да получим необходимото внимание проблемът да се реши”, отбеляза Мая Божанова.
Тя коментира още, че жителите на селото недоумяват защо е необходимо да се назначава кметски наместник на заплата, като при възникване на проблем не се реагира навреме.

В село Долна Козница живеят близо 60 човека, а населеното място е разположено на пътя Кюстендил – Дупница.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *