ЧУДЕСНА НОВИНА ОТ ИРЛАНДИЯ! Хореографът от Бачево Н. Наков стана щастлив татко на прекрасен син

Хореографът от разложкото село Бачево Николай Наков и нежната му половинка от Сандански Кристина Буковска станаха горди родители на първородна рожба. Навръх християнския празник Св. Архангел Михаил на бял свят се появи техният син, който ще носи благозвучното име Кристиян.

Малкият юнак е проплакал в клиника в Ирландия, където живеят и работят щастливите родители. За появата му се похвали пръв гордият татко, който минути след полунощ в профила си във Фейсбук сподели радостта си и благодари на чаровната си половинка:

„08.11.2020, денят, в който се роди нашият син -Кристиян. Казват, че любовта ражда любов. Това ни се случи и с чиста съвест мога да споделя, че не съм се чувствал по щастлив и по-горд досега. Благодаря ти, Кристина, че ме дари с този юнак, съвършен е! Това е второто най-хубаво нещо в живота ми след теб… Дай боже да ни е здрав и да ни радва безпределно… Също искам да благодаря и на нашите родители, че постоянно са зад нас и ни подкрепят във всичко!!!”. 

Младата двойка живее  в Северна Ирландия, където през април сключиха брак. Сватбеното тържество бе в тесен кръг заради пандемията от коронавирус, която провали плановете им за истинска българска сватба в родината. През септември двамата прекараха месец в България и успяха да се видят със семействата си.

ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *