Шампион с деветнайските на ЦСКА смени „Беласица“ с родния „Перун“

Държавният шампион с ЦСКА (U19) Александър Александров премина от „Беласица“ в родния си клуб „Перун“ (Кресна). 19-годишният футболист играе като дясно крило и в началото на сезона в Югозападната Трета лига бе титуляр във формацията на комитите, но постепенно бе изместен от Живко Димитров.

Преди да вдигне титлата с младите армейци в Елитната група до 19 г. под ръководството на наставника Даниел Моралес, Ал. Александров премина през детско-юношеската школа на героя от САЩ-94 Ивайло Андонов „Пирин 2001“.

Кресналията е добре дошъл в тима от родния си град, защото треньорският тандем Марин Златков и Благовест Ангелов се нуждае от свежест в офанзивен план в предстоящата битка за оцеляване в третия ешелон. Перуните започват зимната си подготовка в понеделник. Засега са договорени четири контроли, като се търси противник за 25 януари. Наличните спаринги са с „Пирин“ (Рз) на 3 февруари, „Гранит“ (Владая) – 6 февруари, „Левски“ (Лом) – 10 февруари, „Пирин“ (ГД) – 13 февруари.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Текст: 1. Ал. Александров (вдясно) с екипа на петричани по време на приятелския мач ЦСКА 1948-„Беласица“ (2:0), игран на базата в Бояна. Срещата бе неофициален дебют на Кр. Балъков като наставник на авиаторите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *