Японците учат: Ако сте от тази кръвна група задължително прочетете това и ще промените живота си завинаги!

Хората с нулева кръвна група могат да дарят кръв на всеки нуждаещ се. Но ако те самите имат нужда от кръвопреливане, то кръв могат да получат само от хора със същата кръвна група. Това, разбира се, го знае всеки, който е внимавал в часовете по биология.

Това обаче съвсем не е единственото нещо, което прави хората от тази кръвна група толкова специални. Експертите казват, че има някои неща за хората, които са нулева кръвна група, заради които те наистина са различни и уникални от другите.

Ако сте нулева кръвна група, то най-вероятно сте по-уязвими към някои заболявания, което не е толкова приятно. Но, вие също така сте родени лидери, изключително енергични и винаги фокусирани върху целта. Трудно може нещо да ви отклони от избрания път.

Но, от друга страна, (както вече споменахме), хората с кръвна група О са по-уязвими към някои заболявания и здравословни проблеми, като например: язви, дисфункция на щитовидната жлеза, ниски нива на хормони на щитовидната жлеза и недостиг на йод. Тези дисфункции могат да причинят допълнителни странични ефекти, като например прекомерно телесно тегло и задържане на вода.

Навярно ще бъдете изумени, когато разберете, че в Япония тази кръвна група отдавна е свързана с уникален вид на личността

Хората с кръвна група О най-често се описват като отговорни, издръжливи, организирани, фокусирани, съвестни и практични. Смята се, че те могат да се ориентират по-добре и изключително добре владеят логиката.

Хиперактивни и импулсивни

Онези от вас, които са с нулева кръвна група обикновено са хиперактивни и импулсивни. Най-вече когато сте под огромно количество стрес. Стресовите ситуации ги правят изключително раздразнителни. Тази по-висока чувствителност, в комбинация с нездравословен начин на хранене и лоша хигиена на живот, ще ви направи по-уязвими по отношение на вредните за здравето метаболитни процеси, като инсулинова резистентност, бавна активност на щитовидната жлеза и наддаване на тегло. Ако сте с кръвна група О, то най-вероятно и често страдате от стомашни киселини, което води до по-чувствителен стомах и язва.

И сега най-важното, което трябва да знаете. Оставихме го последно, за да може да го запомните добре. Експертите казват, че ако сте кръвна група 0 трябва да стоите далеч от кофеин и алкохол. Кофеинът може да бъде много вреден, защото повишава нивото на адреналин, което така или иначе е по-високо при хора с кръвна група нула, пише lekuva.net.

За предпочитане е да пиете кафе и кофеинови напитки два или три пъти в седмицата, а не всеки ден. Колкото до алкохола – забравете за него. Това, че е полезен в малки количества е абсолютен мит!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *