HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

10 от най-чувствените секс пози в Кама Сутра

Кама Сутра е книга за любовта. Преди всичко обаче тя е преклонение пред женската половина на човечеството, пред онази омайница, без която мъжът не би изпитал и грам от нежността и удоволствието, с които само една жена може да го дари. В традиционната древноиндийска книга “Кама Сутра” са описани 64 секс пози. Ненаситният копнеж и жаждата на хората към разнообразие и повече експерименти обаче е довел с времето до сексуален прогрес, и така днес алманаха на любовното общуване се радва на още няколко десетки възбуждащи позиции, добавени към оригиналните 64, пише пик. Ние избрахме 10 измежду най-чувствените и сластни, пише “Уомън хотнюз”. Всяка една от тях позволява на мъжкия член да проникне много дълбоко, с което насладата и за двамата партньори става още по-голяма.

Водопад

Мъжът сяда на стабилен стол, а партньорката му го възсяда. Тя се навежда назад и отпуска главата си върху възглавница, поставена на пода, докато той контролира скоростта на проникване и гали гърдите й. Тази секс поза е изключително акробатична и изисква голяма доза гъвкавост.

Индийска стойка

Жената протяга ръце напред, използвайки пода или леглото за опора. Мъжът се изправя зад нея и повдига бедрата й нагоре, а тя позиционира стъпалата си зад неговите мишници. За да се насладите на тази секс поза, ще са ви необходими много сила и гъвкавост. Позата е удобна за не повече от няколко минути.

Жаба

Той сяда на ръба на леглото, а краката му стъпват на земята. Жената кляка с гръб към него и той прониква в нея, докато тя подпира бедрата си на неговите и започва да се движи нагоре и надолу. Мъжът може да подпомогне нейните движения с ръце, плъзгайки ги по гърдите и клитора й.

Преплетени бамбуци

Жената ляга по гръб, тазът й е извит леко на една страна. Партньорът й застава на колене, повдига и поставя едното й бедро върху рамото си, а другото жената увива около кръста му. Тази секс поза позволява ъгъл, благодарение на който може да се стимулира G-точката.

Поза Нидра

Жената ляга по гръб. Краката й са свити в коленете, а стъпалата й – разположени на гърдите на партньора. Позата позволява изключително дълбоко и чувствено проникване.

Чапла

Жената и мъжът са изправени. Жената застава с лице към мъжа. Ръцете й са на раменете му, а неговите – на кръста й. Жената бавно повдига десния си крак нагоре и го обляга на лявото му рамо. Прави вертикален шпагат, като плъзга прасеца си колкото е възможно по-нагоре по рамото му.

Кула

Той е на колене. Тя е върху члена му, краката й са свити в коленете, а бедрата й притискат неговите.

Лангуста

Тя стои “на четири крака”, като за по-голямо удобство може да е подпряна на няколко възглавници, сложени една върху друга. Tой ляга над нея отзад, сплита ръцете и краката си с нейните. Движението извършва тя. Tой трябва колкото се може по-плътно да се притиска до нея със всички части на тялото си.

Aмазонка

Той е легнал с вдигнати и свити в коленете крака. Тя възсяда члена му и започва да се движи с мощни тласъци. позата позволява няколко варианта – тя да е обърната напред с лице към него, да е с гръб към него или в странична позиция.

Паун

Тя е в легнала по гръб позиция отдолу, той – върху нея. Тя вдига единия си крак към гърдите му, а другият изтяга на леглото. Позата благоприятства пълнотата на движенията и усещанията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *