10 признака, че той никога няма да ви изневери

Всяка жена се страхува половинката ѝ да не ѝ изневери. Този страх е напълно нормален и човешки, защото в една връзка, колкото и стабилна да е тя, винаги може да се появи нотка на съмнение.

И все пак, има някои знаци, че партньорът ви изобщо няма намерение да ви изневери. Ето кои са те:

Анонимно: 5 неща, които научих от изневярата

1. Той не е егоист

В много ситуации на изневяра се оказва, че егоистите, склонните да мислят преди всичко за себе си, са по-склонни да излъжат половинките си.

2. На него може да се вярва

Не сте го хващали в лъжа. Винаги е честен. Когато го попитате къде е бил сте сигурни, че казва самата истина. Това са положителни знаци, че вероятността да ви изневери, е много малка.

3. Не пази тайни

Ако сте го хващали, че крие разни неща от вас, това е сигнал, че има задни мисли или че прикрива тъмни тайни. Но ако до момента изобщо не сте улавяли подобни знаци, то защо да мислите, че ще ви изневери?

4. Той е много зает

Когато е зает с работа, семейство, деца, хобита, партньорът ви има по-малко време да се разсейва с други жени. Не че е невъзможно, но все пак бихте забелязали, ако отсъствието му започне да става подозрително.

5. Знаете за всичко, което се случва в живота му

Партньорите, които са открити и не се страхуват да споделят, са хора, на които може да се има доверие. Ако комуникацията помежду ви не куца и си разказвате всяка вечер как е минал денят ви, няма от какво да се притеснявате. По-страшно е, когато има мълчание в дома.

6. Никога не е изневерявал преди

Всеки човек изпитва любопитство, затова когато започваме нова връзка обикновено разпитваме партньора си за миналия му опит. Един от често задаваните въпроси е дали е изневерявал. Друг добър знак, че няма да ви изневери е, ако изобщо досега не го е правил. По-рисковано е, ако вече имате подобен лош опит с него.

7. Вие не сте прелюбодейка

Понякога се случва така, че „каквото повикало, такова се обадило“. Много хора изневеряват, ако са им изневерили. Ако вие сте вярна, вероятността и той да е, е голяма.

8. Не го тласкате

Някои жени не си дават сметка, че понякога те са в основата на изневярата. Как? Като са мнителни, подозрителни, прекалено ревниви, нападателни, обвинителни. Мъжете биват тласкани в прегръдките на друга жена при такова поведение.

9. Не сте виждали тревожни знаци

Прелюбодеецът си личи. Дори да не е веднага, все някога поведението му, погледът му, оплитането в лъжи го издава. Подозрителното държание е най-честият признак, даже да не го забележите веднага.

10. Имате прекрасен сексуален живот

Много по-малка е вероятността да ви изневерят, ако с партньора си имате чудесен интимен живот. Сексът е вълнуващ, редовен, придружен с любов. Какво по-хубаво от това!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *