Необходими продукти:
1 готово тесто
300 гр сирене
бучка масло или олио
Начин на приготвяне:
Купете си готово тесто от магазина или от пицарията. Накъсайте го на малки топченца. Във всяко едно топче сложете парченце сирене и редете в намазнена тава, като оставате малко разстояние между тях. Нека топченцата да ви бъдат като за една хапка. Като ги наредите всички, отгоре с лъжичка сложете върху всяко едно смес от едно яйце и малко сиренце, след това оставете на топло да се понадигнат. Сложете отгоре масло. Нека да бъде по-мазничко. Ако нямате масло, става и с олио. Печете във средно загрята фурна до зачервяване на милинките. Не се притеснявайте, ако видите, че има повече мазнина, след като извадите готовите милинки и ги оставите завити с кърпа, те ще попият мазнинката и ще станат сочни.