Италианска баница

Необходими продукти:

1 пакет кори

1 буркан сладко по избор

по 1 супена лъжица олио за мазане на корите

Плънка:

1 ч. ч. захар

1 ч. ч. брашно

5 яйца

1 пакет бакпулвер

2 пакета ванилия

Сироп:

1,5 ч. чаша вода

1,5 ч. чаша захар

Начин на приготвяне:

Вземат се по 2 броя кори. От тясната страна на корите се слага ред сладко, останалата част се маже с плънката. Корите се завиват на руло. Реди се в тава. Нарязва се в сурово състояние. Пече се.

Залива се със сироп – едното студено, другото топло.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *