Тръмп се подигра с Арнолд! Реакцията на Шварценегер не закъсня

Арнолд Шварценегер е поредната знаменитост, която изглежда не харесва новия държавен глава на Америка Доналд Тръмп. Още повече, след като пресният президент му се подигра, че срива рейтинга на шоуто Celebrity Apprentice, в което той самият имаше запомняща се роля. В отговор Терминаторът го подкани да си сменят професиите. 

„Имахме огромен успех със Celebrity Apprentice, но когато се кандидатирах за президент, трябваше да напусна шоуто… и те поканиха голямата кинозвезда Арнолд Шварценегер да заеме мястото ми. Виждаме какво произлезе от това. Рейтингите падат гръмко. Продукцията е тотална катастрофа и продуцентът Марк Бърнет никога повече няма да застане срещу мен. Нека се помолим за Арнолд и за вдигане на тези рейтинги, ок?“, ехидно коментира Тръмп по време на сутрешната молитвена закуска във Вашингтон по-рано тази седмица.

В отговор бившият губернатор на Калифорния отправи предизвикателно решение на проблема като заяви, че е готов да заеме мястото му.

„Хей, Доналд, имам страхотна идея: Защо не си сменим професиите? Ти ще превземеш телевизията, защото си толкова голям експерт по рейтингите, а аз ще взема твоята работа, за да могат хората най-накрая да спят комфортно“.

Макар и шеговита, идеята би допаднала на доста американци, още повече, че Арнолд има опит в политиката. Той бе губернатор на щата Калифорния в продължение на 8 години, до 2011-а, пише Петел.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *