Топ теми

2 зодии, за които октомври ще е магичен!

Eсента вече официално е тук и новият месец носи много топли и приятни преживявания на някои от зодиакалните знаци. Октомври ще е изпълнен с любов, вълнения, магични вечери и вълшебни разходки сред природата за някои от зодиакалните знаци. Вижте кои са те, според “Elite Daily”.

Близнаци

Меркурий, планената, която управлява Близнаците, ще е ретроградна от 13-и октомври до края на месеца. Това може да донесе някои дребни пречки – пропускане на краен срок, закъснения и т.н. Но, като цяло, тези зодии ще се чувстват прекрасно през октомври. Нека проверяват внимателно имейлите и съобщенията, които пращат, за да няма неразбирателства. Хубавото е, че Близнаците дори ще могат да извлекат полза от Ретроградния Меркурий, да се снабдят с повече енергия, да направят стратегии относно вечерни излизания с приятели. Най-вероятно ще си прекарат страхотно на Хелоуин, ще присъстват на магично парти. Тези зодии ще са в празнично настроение през целия месец. Очакват ги много събирания с приятели, щастливи и вълнуващи моменти. Ще се видят с хора, които са им липсвали. Ще прекарат и повече време със семейството и в дома си, някои ще са на романтична вълна.

Скорпион

Скорпионите се завръщат. Отново ще започнат да се чувстват като себе си и това ще ги освежи и успокои. Трудностите от последните месеци изчезват и тези зодии най-накрая ще са в свои води и ще могат да се наслаждават на живота по начина, по който искат. През октомври те ще получат прилив на енергия, ще са по-въодушевени и най-накрая отново ще излъчват магичен чар, който ще привлича околните към тях. Да не говорим, че Хелоуин е любимият им празник, и празничното и мистериозно настроение около него, ще ги накара да се почувстват живи и готови за предизвикателства. Ще имат невероятна вечер на 31-и октомври. Единственият проблем е, че заради Ретроградния Марс, Скорпионите ще са по-малко продуктивни. Тези зодии ще намерят нови хобита и интереси през периода, или ще си създадат нови дневни навици. Месецът ще е подходящ за спортуване. Ще имат време за повече почивка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *