2-ма затворници предизвикаха скандал на опашка пред ортопедичния кабинет и взривиха гнева на пациентите: С какво право влизат с предимство, за къде бързат?!

Затворници от Бобов дол предизвикаха вчера недоволство сред пациентите, чакащи пред ортопедичен кабинет в общинската болница в Дупница.

Васил Янков и съкилийникът му бяха докарани с белезници под конвой пред ортопедичния кабинет в болницата. Те бяха изкарвани от специализирания автомобил един по един и отвеждани в кабинета, като прередиха цялата опашка и предизвикаха недоволството на останалите пациенти.

„Ние чакаме чинно пред кабинета, а затворниците ни пререждат, с какво право? Не стига че държавата ги храни с парите от нашите данъци, а пък и ни унижават, като ни пререждат. За къде бързат? И къде е казано, че са с предимство?“, ядосваха се чакащите, някои от които бързаха за работа.

След прегледа се оказа, че двамата затворници имат стари травми, чупили са някога крайници. Вчера се оплакали от силни болки и ги докарали за преглед при ортопед. Направени им бяха и рентгенови снимки за всеки случай. Дежурният ортопед им предписа обезболяващи и ги върнаха в затвора.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Синг Синг

    Линджии…Ама нали има БХК, та куките не смеят да ги масажират хубаво и здравословно.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *