19 дни до финала на конкурса „Любим учител 2020” на в. „Струма”! Елена Търтова от НПГ „Д. Талев” в Г. Делчев и Заприна Глушкова от СУ „Н. Вапцаров” в Хаджидимово временни водачи в престижната класация

Осмото издание на първия по рода си конкурс „Любим учител”, организиран от най-големия ежедневник в Югозападна България в. „Струма”, навлиза в решителната фаза. Всеки вече има своя фаворит. Остават само 19 дни до финала.

Водач във временната класация е Елена Търтова от НПГ „Димитър Талев” в Гоце Делчев, следвана от филолога Заприна Глушкова от СУ „Никола Вапцаров” в Хаджидимово, която вече две години печели битката за любимия учител на Пиринско.

Димитрия Хаджиева от ПМГ „Яне Сандански” в Гоце Делчев и Елеонора Михова от СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви” в Разлог се гонят в битка за третото място. 

Гласът Ви може да бъде решаващ. Вашият вот ще помогне за победата на учителя, който всеки ден Ви дава знания, напътствия за живота и криле на Вашите мечти.

В гласуването могат да се включат всички учащи се, родители и читатели на платформата „Любим учител” на www.struma.bg.

КАК СЕ ГЛАСУВА?

На платформата са качени всички училища със списък на учителите и техните визитки. С клик избирате училището и Вашия любим учител.

Гласуването приключва в полунощ на 02.12.2020 г.

И тази година конкурсът ще обхване училища от цяла Благоевградска област.

Любимият учител на Югозапада за 2020 година ще бъде определен от експертна комисия чрез комплексна оценка:

* Онлайн гласуване в сайта www.struma.bg – 25%;
* Есе на тема „Учебният процес в условията на пандемия – предизвикателство пред преподаватели и учащи“ и визитка – 75%.

Победителите в осмото издание на конкурса „Любим учител” и резултатите ще бъдат публикувани след официалната церемония по награждаването, която ще се проведе в Ларго МОЛ в Благоевград на 03.12.2020 г. от 19 ч. в присъствието на учители, ученици, родители и официални гости, ако ситуацията позволява.

За да гласувате, кликнете ТУК

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. :)

    Ами, ще са водачи. Оправете си сайта Струма – не отчита винаги гласовете. Това някаква фалшива игра ли е пак?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *