3 зодии, които спят много добре

Представителите на тези зодии заспиват много бързо. Те спят дълбоко, дълго и успяват да си починат добре. Често дремват, докато пътуват, докато чакат пред зъболекарския кабинет или дори на пейката в парка. Ето кои са те, според “Yahoo”.

Телец

Сънят е огромна наслада за Телците. Те нямат проблем да си лягат рано и да стават късно, ако графикът им го позволява. Телците са земни зодии и за тях режимите са много важни. Опитват да вечерят около 19 ч., да се къпят към 20 ч., после да почетат малко или да гледат някой филм и да легнат до 22-23 ч. Държат на комфорта си. За тях леглото е трон и обожават момента, в който си лягат. Спят доста дълбоко.

Риби

Планетата на въображението, Нептун, управлява Рибите. Тези зодии често живеят на границата между реалността и фантазиите, или на тази между съзнаваното и подсъзнателното. Водни знаци са, имат силна интуиция и обичат да си мечтаят. Затова им харесва да се потапят в света на сънищата – да си фантазират преди да заспят, да сънуват интересни неща. Това е като награда за тях. Те са емоционални и чувствителни зодии, помагат на околните, влияят се и от техните чувства. Затова, най-добре си почиват, когато спят, така събират сили.

Везни

Вярват, че човек трябва да живее здравословно, да търси баланса във всичко, да спазва някои ритуали за красота. Затова, добрият сън е важен за тях – така си почиват, зареждат се с енергия и смятат, че това влияе добре и на външния им вид. Отделят еднакво време за всичко – учене, работа, срещи с приятели, забавления, хобита, домашна работа, не пренебрегват нищо, затова се нуждаят и от по-дълга почивка. Спят дълго и дълбоко. Имат си ритуали преди сън – грижа за кожата, пускане на релаксираща музика, изпращане на съобщения за лека нощ.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *