3 зодии, които трябва да внимават през януари

Януари ще бъде месец на промени, иновации и открития. Но според астролозите, 3 знака в зодиака трябва да бъдат изключително внимателни, пише actualno.com.

Дева

Напоследък се отпуснахте малко, но завистниците в работата ви не стоят със скръстени ръце. Всичко, което споделяте с тях, може да стигне до ушите на ръководството.
Но не се отчайвате, краят на лошия период ще започне да се усеща с настъпването на февруари. Просто бъдете внимателни!

Близнаци

За Близнаците важи това, което и за Девата. Тези два знака са под влиянието на Меркурий – планетата, която е най-близо до Слънцето. През януари Меркурий е във втори квадрант. Първото му движение ще е на 9 януари, когато е в съвпад с Марс. Не са изключени конфликти заради пари, които ще засегнат най-силно Близнаци и Дева. Астролозите не изключват и завеждането на дело относно завещание и изплащане на издръжка. За Близнаците ще има напрежение в работата. В случая конфликтите ще са провокирани от големия обем ангажименти и ниското възнаграждение. От 30 януари до 21 февруари Меркурий ще остане ретрограден, но след това ще започне да се връща към нормалната си позиция и ситуацията за Близнаци ще се подобри.

Овен

През януари месец Овенът ще е под заплаха от нервен срив или шок заради съвпада на Марс със Сатурн. Какво може да се случи? Всичко. Важното е да запазите спокойствие и да не се поддавате на силни изказвания за другите, защото агресията и раздразнението говорят във вас. След 20 януари ситуацията ще започне да се стабилизира. Овенът не трябва да възприема буквално всичко, което чува по свой адрес. Този знак трябва да се въздържа от обиди и гръмки изявления за хората около себе си. Не е изключен провал на планирани проекти. Астролозите препоръчват Овните да се въздържат от закупуване на стоки на кредит. Представителите на този знак трябва да се опитат да запазят спокойствие.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *