Ето девиза, който ръководи всяка зодия

Телец: „Не ми давайте Непоискани съвети….Няма да ви кажа къде да отидете“

Повече от всичко, Телецът не може да издържи, когато външни хора си навират носа в делата. Свикнал да живее, според предварително замислен сценарий и установен график, Телецът мечтае за това, външни хора да не се намесват в системния му напредък в постигане на цели. За прекомерното любопитство и наглост, той лесно може да разрита с копита.

Близнаци: “Моят принцип на живот е, че нямам принципи”

Близнаци е един от малкото представители на Зодиака, който робува на принципи. Близнаците могат упорито да защитават своята гледна точка и да оказват натиск върху събеседника си, чрез своите убеждения. След няколко минути от постоянство няма да има и следа. Близнаците са най-променливата зодия.

Рак: „Основното нещо е не количеството, а качеството“

Представителят на зодия Рак е рядък човек, който цени искрената топлина и искрените отношения. Той винаги има много високи такива над материалните ценности. За него семейните традиции и домашният комфорт играят важна роля в живота. Той няма да размени тези житейски принципи за нищо на света.

Лъв: „Няма да позволя на никой да изцапа репутацията ми“

Да бъдеш уважаван и авторитетен човек в обкръжението си е основният жизнен принцип на Лъва. Той се цени твърде високо и няма да позволи на никого да се осмели да говори лошо за него.

Дева: „Дори дребните неща в живота са важни.“

За типичния представител на знака Дева, всяко малко нещо в живота придобива универсални пропорции. Обикновено хората не обръщат внимание на праха зад дивана, наскоро появилата се малка дупка в тапицерията или новите чорапи в чекмеджето. Но не и Девата. Тя винаги забелязва малките неща и помни всичко!

Везни: „Отнасям се с хората така, както искам да се държат с мен.“

Хармоничните отношения с другите са основният жизнен принцип на Везните. Малко вероятно е да видите от този мирен знак грубост, насочена към някого. Везните никога няма да направят това. Защото за тях е важно да останат добри за другите, да поддържат равновесие и хармония в живота.

Скорпион: „По-добре е горчива истина, отколкото благородна лъжа.“

Жизнените принципи на непоклатимия Скорпион се основават на факта, че той не търпи лъжи. И за да предпази себе си от неискрените хора, той внимателно „проучва“ всички, които са в неговия приближен кръг. Ако реши, че някой човек е лицемер, никога няма да го пусне повече до себе си. 

Стрелец: „Правете това, което трябва, и бъдете това, което искате.“

Представителят на тази зодия не е свикнал да се бори с непосилни трудности.  Ако проблемите предизвикват твърде много главоболия, значи просто не им е дошло времето да бъдат разрешени. Следователно, вместо да мисли какво ще се случи, той просто действа по интуиция и ако стане – стане. 

Козирог: „Следвай мечтите си.“

По-голямата част от Козирозите са стабилни консерватори, които с бавни, но твърди стъпки се придвижват към своята цел. Козирогът е готов да предприеме всякакви действия за постигане на целите си. Но той винаги ще се придържа към ясни правила и вярвания, които е избрал за себе си.

Водолей: „Нямам нужда от вашето одобрение.“

Основната характеристика на представителя на зодия Водолей е неговата оригиналност. Този новатор и идеалист често е труден за разбиране, защото неговите очарователни идеи невинаги са ясни за обикновения човек. Той не се опитва да докаже нищо на никого. 

Риби: „Ако нещо се е случило, така е трябвало да стане.“

Представителите на зодия Риби са хора, свикнали да живеят, мислейки, че нищо не зависи от тях. Ако нещо не върви в живота им, тогава те просто са без късмет или съдбата им е предначертана така. Ако други представители на зодиака се опитват да положат усилия за решаване на проблема, то Рибите седят и чакат, докато ситуацията се разреши сама.  iwoman.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *