4 ключови офис дрехи, в които да инвестирате през 2024

Основата на минималистичния офис гардероб се състои от около 5-6 дрехи, които успешно биха могли да бъдат комбинирани помежду си. Всъщност, дори и да не сте минималист, това е страхотна тактика за всички онези от вас, които предпочитат да инвестиват в красиви дрехи за „извънработно време“, а не в поредния строг черен панталон. 

Независимо дали започвате нова работа, или искате да освежите офис визията си, днес ще ви дадем няколко идеи за дрехи, които балансират съвременния стил с вечната привлекателност.

Блейзър

Най-динамичните и търсени модели за този сезон са традиционни, но с интересни детайли – като например блейзъра на Bottega Veneta с остри, подплатени рамене.

Панталон с басти

Пола с точното количество обем и движение е идеална за офиса! Помислете и за други стилни допълнения в минималистичен стил „Parisienne“ – панталон с басти, малки, но смели халки, равни балеринки, колие.

Кашмирена пола

Полата тип молив е толкова традиционна, че няма повече накъде, но пък винаги можете да я намерите изработена от кожа, например. Още по-добре, особено през студените месеци, е ако е изработена от кашмир или вълна – чудесна комбинация с пуловер и чифт шикозни токчета.

Рокли тип риза/пуловер

От разкошна набрана кожа до рокля тип пуловер, тези мултифункционални модели са предпочитани за бизнес облекло. Вариантите за стилизиране са безкрайни – от поло до клинове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *