Как да тълкуваме сънищата с мъртви близки

Мъртвите ни посещават в сънищата ненапразно. 

Смъртта на близък роднина е голям шок за всеки човек. Често хората сънуват починали близки и се плашат от тези сънища. Мнозина се страхуват, че мъртвите ще дойдат при тях и ще ги поканят в света на мъртвите. Това отчасти е вярно, но мъртвите роднини не винаги предвещават смърт в съня ни, пише За жената. В този случай важни са подробностите и как точно трябва да ги тълкуваме – ето най-често срещаните опции и какво означават те:

Ако прекарвате време в съня си с починал любим човек така, сякаш все още е жив, този сън не означава нищо лошо. Но по този начин починалият иска да ви напомни за себе си, защото му се струва, че сте го забравили. За да го успокоите, посетете гроба му – той трябва да бъде почистен, ако отдавна не сте го правили. Донесете цветя по време на посещението и ги оставете на гробището.

Сънувате мъртъв човек, но съзнавате, че той вече е мъртъв

Обърнете внимание на детайлите на съня. Какво прави този човек? Какво казва? Може да си спомните или да обърнете внимание на някаква дреболия. В този случай починалият роднина иска да ви предупреди за предстоящата опасност. Той иска само най-доброто за вас и иска да ви предпази от това, което може да се случи. За да разберете за какво ви предупреждава вашият роднина, разгледайте отблизо детайлите на съня. Например сънувате, че шофирате с починалия, което означава, че трябва да бъдете внимателни по пътищата.

В някои случаи близките могат да ви кажат правилния изход от ситуацията, която ви интересува. Това се случва не директно, а чрез определени знаци. И така, човекът се опитва да ви помогне и да ви поведе по правилния път.

Мъртвец ви моли за нещо

Такива сънища обикновено се сънуват от най-близките роднини на починалия. Ако той ви поиска нещо, тогава трябва да отидете на гробището и да му го занесете. Често те могат да споменат личните си вещи, но понякога се случва и да имат нужда от нещо, което не съществува. В този случай може просто да донесете цветя и сладкиши на гробището.

По-добре е да се изпълнят всякакви молби на починалия и тук не става дума само за вещи, които той самият иска. Той може да ви помоли да отидете на църква или да купите нещо за дома си. Всичко това трябва да се спазва стриктно!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *