Седмичен хороскоп за 27 декември – 2 януари

Последните дни на 2022 година ще бъдат динамични, интересни и празнични, разбира се. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Умението ви да отстоявате интересите си ще ви е много полезно в последните дни на старата и първите на новата година. Ще постигнат целите си онези представители на вашия знак, които действително знаят какво искат и са готови да положат нужните усилия.

Празничните дни ще са наситени с интересни срещи. Новите запознанства ще са интригуващи и надеждни. Ще се отразят положително на професионалния ви напредък. Не е препоръчително да предприемате дълги пътувания, освен ако не сте уредили всички подробности предварително.

Телец

Използвайте свободните следпразнични дни за разширяване на кръгозора си. Ако имате желание да напреднете, да стабилизирате позициите и авторитета си, думата ви да се чува, то започнете още сега да слагате основите на процеса, който ще доразвиете следващата година. В суматохата около празниците контактите ще са интензивни. Много е вероятно да попаднете на човек, който ще се превърне за вас в пример за подражание или пък духовен учител.

Ще ви помогне да осмислите възгледите и да систематизирате приоритетите си. Разнообразете ежедневието с кратко пътуване към местност, където никога преди не сте ходили. Проявете предпазливост, ако работите с остри, режещи и горещи инструменти.

Близнаци

Любовта ви към приключенията и разнообразието може да навреди на личните отношения. Опитайте се да изпълнявате обещанията, които давате. Да разочаровате някого точно по време на празниците не е добра реклама. Привлекателни сте, много хора ще търсят компанията ви и ще се опитват да получат одобрението ви. Реагирайте така, че да няма разминаване между думите и действията ви.

Приемете добронамерено критиките, които ви отправят и се опитайте да направите първата крачка към следващата година заемайки се с промяната, от която ще станете по-добри. Ако не сте в състояние да водите конструктивен диалог, не започвайте трудни разговори. Не участвайте в екстремни занимания.

Рак

Като се има предвид, че седмицата започва и свършва с празници, то може уверено да се твърди, че настроението ви ще е прекрасно. Ще се чувствате удобно и уютно, ако сте колкото може по-дълго време с близките си. В случай, че възнамерявате да пътувате за ден или за по-дълго, съобразете се с метеорологичната прогноза и се екипирайте с подходящо облекло и обувки. Имунната ви система ще е леко нестабилна.

Няма да ви е приятно, ако „прекрачите“ в следващата година в неудовлетворително здравословно състояние. Оставете инициативата за подготовка на празниците на останалите членове от компанията. С колкото по-малко организационни задачи се ангажирате, с толкова повече лично време ще разполагате.

Лъв

След еуфорията по подготовката на коледните празници е възможно да усетите лека умора, спад на тонуса и настроението. Първоначално си организирайте поне еднодневна разходка сред природата, леки спортни занимания или релаксираща спа-процедура. След това се ориентирайте към създаване на ред и приветлива обстановка около себе си.

Ако близки приятели, на които имате доверие ви поканят да участвате в благотворителна акция с лични предмети, които вече не ползвате, включете се. Онова, което е излишно за вас със сигурност ще се окаже полезно за някой друг. В работните дни прегледайте изостаналите задачи, преценете кои от тях бихте могли да довършите и го направете. Мисълта, че започвате годината „начисто“ ще ви се отрази вдъхновяващо.

Дева

Вдъхновението и творческият ви потенциал ще растат с всеки изминат ден. Организирайте си предпочитано интелектуално занимание за свободните дни. Посетете концерт, театрална постановка, базар с атракции. Празничното настроение, лъхащо на всяка крачка, ще ви зареди с оптимизъм и енергия.

Независимо дали сте предпочели да сте в отпуск или да работите в последните няколко дни от годината, с каквото и да се заемете, ще го направите „като на шега“, без особени усилия, но за сметка на това удивително добре. Обстоятелствата ще се разминат с очакванията ви по начин, който ще ви даде възможност да покажете на какво сте способни.

Везни

В периода между двата празника без никакво съмнение ще осъзнаете, че единственото, от което имате нужда е малко „бягство“ от ежедневната суета. Уединете се, останете за известно време в тишина или само с любимата си музика. Подредете мислите, структурирайте плановете, порадвайте се на постиженията.

Ограничете контактите доколкото е възможно, особено с непознати. Има хора, които дори в празничните дни си остават заядливи и критични. Ще си спестите куп неприятности, ако не ги допускате до себе си. Посветете част от вниманието на по-възрастните си роднини. На тях им трябва много малко, за да се почувстват щастливи.

Скорпион

Опитайте се в оставащите няколко почивни дни да се видите и чуете с приятелите си, които са най-далече от вас или с които общувате сравнително рядко. Позволете на спомените отново да ви сближат и развълнуват. Не се увличайте в купуване на подаръци за следващия празник. Ако надвишите лимита, който предварително сте си определили, трудно ще възстановите баланса, а да започнете годината с „дупки“ в бюджета съвсем не е добра идея.

Не носете в себе си големи суми. Грижете се внимателно за вещите и документите си, особено когато посещавате оживени места. Празниците са си празници, но една мъдрост гласи, че „един гледа сватба, друг – брадва“. Не е изключено да попаднете на крадци.

Стрелец

В периода между двата празника е добре да помислите за себе си. Ако сте прекалили с храната и напитките, значи е подходящо или да намалите обема на консумацията, или да увеличите физическите натоварвания. Планината, това прекрасно място, излъчващо покой и зареждащо с енергия, ще укрепи и духа, и тялото ви. Не пестете сили и ако климатичните условия позволяват, организирайте си излет поне за ден.

В работните дни не всичко ще върви гладко. Възможни са противоречия, спорове, разногласия. Въздържайте се от критични забележки, дори и да са основателни. Безпредметно е в края на годината да си създавате врагове, които ще се налага да отбягвате през цялата следваща година.

Козирог

Енергетиката и вдъхновението ви са силни. Не оставайте сами у дома. Ще се почувствате много по-пълноценни, ако сте сред приятели или се включите в различни викторини, състезания и други публични инициативи. Ще откриете, че притежавате таланти, за които не сте и подозирали. Ще се заредите с оптимизъм и увереност в собствените сили.

Е, може да не спечелите награда, но пък ще спазите олимпийския принцип, според който „важно е участието“. Доброто настроение ще стимулира въображението ви. В оставащите няколко работни дни ще ви хрумнат варианти за довършване на проекти, които сте изоставили, защото са ви отегчили. Мисълта, че започвате новата година без стари задължения ще е окуражаваща.

Водолей

Събитията ще са динамични, разнообразни, на моменти леко изтощителни. Веднъж попаднали във водовъртежа на ежедневието ще е трудно да намалите темпото. Независимо от това е желателно поне веднъж на ден да се отдадете на релакс, медитация, задълбочено обмисляне на стремежите и желанията си. Ще успеете да синхронизирате физическото с духовното си състояние и да посрещнете следващата година в мир със себе си и с хората, които обичате.

Осигурявайки си тишина и спокойствие ще направите най-важните открития, отнасящи се до личния ви живот. Ще намерите отговори на сложните и объркани въпроси, които сте си задавали цяла година. Като награда за положените усилия ще получите поне едно горещо романтично преживяване.

Риби

Буквално ще слеете звъна на коледните камбанки с шума на шампанското и искрите на новогодишния бенгалски огън. На толкова много партита и тържества ще ви канят, че ще ви е трудно да организирате графика си. Фактът, че приятели, роднини, бивши колеги, съученици, че даже и съседи се стремят да спечелят вниманието ви, естествено ще ви зарадва, но във ваш интерес е да организирате развлеченията си така, че да не навредите на здравето.

Ще се сближите с хора, които познавате отскоро и най-вероятно ще установите, че имате доста общи теми и предпочитания. Ще успеете да съчетаете полезното с приятното, личните с професионалните интереси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *