5 зодии, които бързо лекуват разбитото сърце

Разделите са трудни за всеки, но част от зодиакалните знаци ги приемат по-спокойно, хладнокръвно и не се трогват толкова от тях. За тях любовта и отношенията не са всичко и те предпочитат да се фокусират над приятели, работа, цели, хобита и др неща. Те бързо продължават напред, не страдат по бившето гадже и смятат, че не си заслужава да страдат. Ето кои са те.

Овен

Те обичат да решават проблемите. Затова и бързо превъзмогват раздяла и продължават напред. Не обичат да стоят на едно място, търсят нова тръпка. Сърцето им е разбито, разчувстват се, но не остават дълго време така. Държат веднага да го поправят. Опитват да трансформират негативната енергия в позитивна и да видят хубавото. Гледат да се разеят – заемат се с някакъв спорт, състезания, работят по своя цел.

Лъв

За Лъвовете разбиването на сърцето може да дойде не само от партньора и добър приятел, но и от загуба или болест на близък, от провал в училище или кариерата, от предателство от приятел, от невъзможност да осъществят своя мечта. Страдат за тези неща, дори повече отколкото за любимия. Но най-хубавото е, че те са мъдри. Трупат опит, искат да научат нещо ново и да не повтарят грешките. Приемат лошото като урок и продължават напред. Не обвиняват никого, просто събират сили и енергия, впрягат я в нещо друго и опитват да са позитивни.

Стрелец

Това са най-големите бохеми на зодиака. Те просто искат да се наслаждават на живота, да са весели, лъчезарни, да опитват всичко, да се смеят. Не биха губили време в сълзи и страдание, не искат да изпускат ценни моменти от живота. Не искат да премислят раздялата, защо не се е получило и т.н., просто продължават към следващия човек. Отдават се на приключения, луди купони и остават позитивни. Правят неща, които ги зареждат с енергия и радост.

Водолей

На околните винаги им се струва, че Водолеите прекалено бързо се възстановяват от раздяла и въобще не страдат за бившата половинка. Истината е, че им е мъчно, ако са обичали човека, но просто те са така устроени, че живеят в настоящето. Почти не се сещат за миналото, не мислят за предишни ситуации и са отдадени на момента. Те мислят логично, и без значение дали ги боли, не вземат под внимание чувствата и емоциите си, а мислят трезво. Не биха се върнали в миналото. Просто се заемат със задачите си и живеят живота си.

Близнаци

Близнаците най-лесно преживяват раздяла по една проста причина – не отричат случилото се. Могат да говорят с часове за раздялата и обстоятелствата около нея и така им олеква. Изливат всичко, не отричат, че страдат, и когато изговорят всичко – просто събират сили и продължават напред. Мислят перспективно, за бъдещето, не приемат драматично любовните отношения. Най-лесно им е да изтрият бившия от социалните мрежи, за да не се сещат за него. Обичат забавленията и са много социални, така че бързо се разсейват и възстановяват. А и са добри във флирта – веднага намират нова тръпка и така им е по-лесно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *