5 магични дни през декември ще сбъдват желания

Декември е месецът, който очакваме с най-голямо нетърпение. Коледното настроение ни обхваща, правим планове за следващата година, купуваме подаръци за близките си. Положителното настроение идва от всички страни. Не забравяйте – в този период мислите ни са от съществено значение. Положителната нагласа ще засили закона за привличането и той ще заработи във ваша полза. Има няколко изключително подходящи дни, които допълнително ще засилят силата на мечтите ви.

1 декември Най-добрият ден за активните хора, които доминират в работата си. Това е и денят, в който Меркурий се премества в знака на Стрелеца. Периодът е благоприятен за пазаруване, активност, учене и запознанства. Всяка една от тези дейности ще ви донесе положителни промени.

7 декември  Добър ден за успех в работата. Луната се намира в знака на Дева.Тази комбинация е отлична. Денят ви ще бъде позитивен и хармоничен. В него можете да успеете в бизнеса. Ден подходящ за почистване на дома или нови важни покупки.

12 декември Огледалната дата носи късмет на всички, но той може да е в различни области. Някои ще преодолеят трудности в работата, други ги очаква съдбоносно запознанство. Не премисляйте много нещата, защото можете да уплашите късмета си. Прекрасен ден за духовни практики.

15 декември  Венера влиза в знака на Стрелец. През следващите няколко дни до настъпването на новата година, Венера ще даде много сила и ентусиазъм. Прекрасен ден да направите всичко, което сте отлагали до момента. Време за освобождаване от вътрешни противоречия и страхове.

22 декември  Максимум на потока Урсиди. Този ден е важен за сбъдване на желания и поставяне на нови важни задачи и цели. Ден подходящ за скъпи покупки за вас и любимите ви хора. Астролозите препоръчват на този ден да изтрием нежеланата поща, контакти и снимки. Да освободим живота си от старото и ненужното, за да освободим ново място за новите неща.  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *