5 ужасни женски грехове, които мъжете не прощават

Има действия на жени, които могат да бъдат причислени към греховете. Поне в главите на мъжете е така. Те не могат да преглътнат редица женски слабости и дори се отблъскват от тях. За силната част на човечеството няма значение дали те самите носят тези отрицателни качества. Но когато става въпрос за нежната половина – това са смъртни грехове. Запознайте се с греховете на жените, които мъжете не могат да простят: 

Развратът
Тук не става въпрос за разхайтен начин на живот, а като цяло за образованието и способността да се държим добре в едно около мъжа, семейството ни и приятели. Една жена, на първо място, трябва да предизвиква уважение и да показва достойнство. Когато мъж вижда жена, която си позволява да се държи по вулгарен, помиярски и предизвикателен начин, тя предизвиква всичко друго, освен положителни емоции. На нормален мъж няма да му е удобно в компанията на такава дама. И може да се разбере защо.

Скандалджийство 
Всяка жена е емоционална, никой няма да спори с това и понякога е изключително трудно да се сдържате в някои ситуации. Но има жени, които излизат от конфликти с достойнство, които знаят как нежно и женствено да поемат удара и да се борят. А има и такива, които просто дават свобода на емоциите си и започват скандал. С проклятия, хвърляне на чинии и дори нападение. Гледайки такава жена, един мъж има едно желание – да бяга, на където му видят очите. Скандалджийките не предизвикват желание за общуване.

Негативизъм и драматизиране
Жените са склонни към чести промени в настроението. И се случва така, че сега тя може да се смее и след 10 минути да е тъжна. Да, такава е природата на жените, няма какво да се направи за това. Но има такъв тип дами, които винаги хленчат и създават проблем от нищото. Те дори говорят с плачещ глас и винаги изглеждат като страдалци. Те монотонно повтарят едно и също нещо много пъти, за да покажат колко са нещастни. В началото това може да изглежда сладко и човек, който е склонен да „спаси“ такава жена и ще направи всичко възможно да накара принцесата си да се усмихне. Но всяко нещо има граници. В живота търпението на мъжете се изчерпва, мотивацията изчезва и те тръгват в търсене на по-позитивна приятелка.

Алчността
Една икономична жена е добра. Алчната е лоша. Разликата е огромна. Ако една икономична жена умело и компетентно разпределя бюджета, така че да има достатъчно за всичко, но не харчи прекалено много, тогава алчната не ограничава себе си, за разлика от своите близки. Тя купува най-евтините подаръци за семейството и приятелите си. Мъжете не се стискат за такива събития, но изчисляват всичко до най-малния детайл. Жената, която може да си прави сметка, привлича мъжете. Алчна жена изглежда жалко в очите им.

Лъжите
Е, тук мисля, че не са необходими допълнителни коментари. Ще кажа едно – мъжете не са глупави и виждат женската хитрост, лъжи и т.н., просто мнозинството се опитва да не му обръща внимание. Но емоционалното послание, което се предава, когато една жена лъже, кара мъжете да избягват компанията й. Никой не обича предатели и лъжци. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *