50-а вечер на антиправителствени протести

За 50 пореден път се провеждат протести в София и страната. Остават блокирани три възлови кръстовища в столицата. Малко след 19:00 ч. недоволните от властта започнаха да се събират пред Партийния дом и Министерския съвет. Очаква се по-късно протестиращите да поемат на традиционното си шествие към “Орлов мост”.  Междувременно в столицата се организира и традиционният контрапротест. 

След като снощният протест в столицата премина без ескалация на напрежението, тази сутрин имаше изненадваща блокада. В района на бившия Партиен дом се стигна до спречкване с работници. Водени от лидера на БОЕЦ, протестиращите стигнаха до крайната си цел – Съдебната палата. По време на обхода на сградата, част от входовете бяха блокирани, а към прозорците полетяха яйца.

В късния следобед от Отровното трио дадоха брифинг, за да зададат въпроси към главния прокурор. Те искат да разберат защо Иван Гешев живее в резиденция в Бояна. В интервю за NOVA вчера Иван Гешев заяви, че живее в държавен имот по съвет на всички служби у нас.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *