Топ теми

6 знака, че бившият ви ще се върне

Неизбежно е след раздяла с някого, когото обичате, да настъпи момент, в който се чудите дали връзката наистина е свършила, или има шанс той да се върне на някакъв етап. Как да разберете дали раздялата ви е завинаги? Трудна работа. Можете да се побъркате в търсене на скрити знаци, които в крайна сметка да не означават нищо.

Но всеки мъж, когато го боли, иска да изглежда силен и под контрол, без да иска помощ от бившата си. Това е причината, поради която много представители на силния пол с разбити сърца са по-склонни да страдат от разрушително поведение по пътя на изцелението. Ето няколко червени флага, че бившата ви половинка ще се върне при вас рано или късно, като разбира се, зависи от вас дали ще го приемете.

1. Той вече е в нова връзка

Как е възможно? Може ли наистина да продължи толкова бързо? Експертите посочват, че заместващите връзки са често срещани след скъсване. Целият смисъл е да се запълни празнотата, останала след болезнена раздяла. Връзката идва с чувство на близост, сигурност и познатост. Много хора скърбят за загубата на тези чувства и ги компенсират, скачайки във връзка с друг човек. Но рано или късно, бившият ви установява, че не може да си върне загубеното.

2. Излиза с някоя, която е ваша противоположност

Експертите посочват, че понякога бившите се опитват да компенсират болката от раздяла, намирайки полярна противоположност. Ако новата дама на вашето бивше гадже не прилича на вас, има шанс това да е голям знак, че той все още е влюбен и не иска да се сеща за всичко загубено.

3. Много е активен в социалните мрежи

Ако вашият бивш дава вид да прекарва всички будни часове на денонощието в социалните мрежи, коментирайки, споделяйки и публикувайки разни неща (особено, ако са общи спомени), това са признаци, че той все още изпитва чувства към вас.

4. Не ви връща вещите

Имате ли още много вещи в апартамента на бившия си приятел? Ако той ви е преживял и продължил напред, той ще избере да ви върне вещите. Същото важи и ако отлага вземането на предмети и дрехи от вашия дом.

5. Той си е същият

Ако осъзнаете, че бившето ви гадже опитва нови неща и излиза извън зоната си на комфорт, трябва да признаете, че той продължава с живота си. Учи нов език? Пътува повече? Но ако той си е все същият, дори се е занемарил, избягва да излиза с приятели, значи е на ръба на депресия, причинена от разбито сърце.

6. Все още ви търси постоянно

Все още ли си пишете съобщения и се обаждате един на друг, както е било преди? Това е един от най-големите признаци, че вероятно му липсвате и не ви е преживял.

7. Никога не се карайте по телефона

Понякога изглежда, че е по-лесно да разрешите конфликта с партньор по телефона. Но това е лоша идея. Ако чувате единствено гласа на човек, вие се лишавате от предимствата, които ви дава зрителният контакт с него.

8. Станете незаменими един за друг

Двойките, които създават и поддържат силна емоционална връзка, се чувстват по-сигурни и изпитват по-малко стрес от тези, които не са успели да изградят доверие. Създавайки синергия във връзката си, вие ще се убедите, че когато действате заедно се справяте много по-добре, отколкото отделно.

9. Стремете се да научите повече за връзките и взаимоотношенията

Четете книги и посещавайте курсове заедно, анализирайте проблемите си, обсъждайте ги и търсете решения заедно. Това ще ви помогне да изградите стабилна връзка.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *