6 неща, които трябва да се случат, преди да се обвържете с мъж

Когато харесваме някого, мозъкът ни автоматично спира бутона за причина и всичко, което виждаме и мислим, е да прекарваме възможно най-много време с него. Нямате търпение да станете официално двойка, но наистина ли е разумно?

Виждате ли, има някои неща, които трябва да се случат, преди да се обвържете с човек, и ако не им обърнете внимание, може да сте изложени на риск да започнете връзка, която е обречена на провал от самото начало.

Понякога мозъкът ви просто не може да види нещата ясно, защото сте безкрайно влюбени в този човек и затова трябва да спрете за момент и да помислите за следните 6 неща. Ако повечето от тях все още не са се случили, определено трябва да помислите два пъти за текущата си ситуация и решението си да се обвържете с него!

1. Запознанство с приятелите

Той срещал ли е вашите приятели и вие срещали ли сте неговите? Преди да се обвържете с човек, винаги трябва да сте сигурни, че сте го запознали с приятелите си и по-важното е, че сте се запознали и с неговите приятели. Защо?

Защото, ако той не желае да ви запознае с приятелите си, това може да е огромен червен флаг, тъй като вероятно има някаква (неприятна) причина зад това и определено не искате да се обвързвате с такъв човек. Ако ще бъдете негова приятелка, искате да сте сигурни, че той ще се отнася с вас като с такава.

2. Бъдете интимни

Някои хора наистина не харесват идеята да спят с партньора си в началото, защото предпочитат да правят секс, когато започнат сериозна, отдадена връзка. Но ако не го направите навреме, как ще разберете, че сте съвместими с него и че между вас двамата има истинска химия?

Винаги е разумно да правите секс, преди да влезете във връзка (разбира се, ако се чувствате комфортно с това), защото след като нещата между вас се задълбочат, наистина е прецакано да осъзнаете, че няма и следа от химия и страст. По-добре е да го знаете навреме, за да можете да реагирате по съответния начин.

3. Общувайте открито

Знаете какво казват: добрата комуникация е ключът към всяка успешна връзка!

Имали ли сте някога смислен разговор с вашия човек и някога говорили ли сте открито за различни неща в живота, които наистина имат значение?

Ако не сте в състояние да общувате открито, няма да има здрава основа за бъдещата ви връзка. Колкото повече време прекарвате заедно, толкова повече конфликти ще възникват и е от огромно значение да знаете как да ги разрешавате по здравословен начин.

Искате да сте сигурни, че винаги можете да кажете на партньора си какво наистина имате предвид, без той да бъде обиден толкова лесно. Да правите компромиси и да бъдете открити един с друг е най-добрата рецепта за щастлива връзка!

4. Помислете защо искате да се обвържете

Преди да се обвържете с мъж, е разумно първо да помислите защо желаете.

Искате ли да го направите, защото не можете да преодолеете бившия си или тъй като други ви принуждават да се срещнете с някого и да се откажете от етикета си „вечна мома“? Или копнеете да се обвържете, защото сте искрено щастливи с него и ви се струва нещо естествено?

Когато знаете отговора на този въпрос, ще разберете дали наистина трябва да влезете във връзка с него или трябва да изчакате известно време, за да обработите чувствата и съмненията си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *