7-годишната Ивайла Беличанова е големият победител в конкурса за рисунка в Долно Осеново

В детската градина на симитлийското село Долно Осеново се проведе второто награждаване на победителя в конкурс за детска рисунка ,,Моят свят в моя град“.

 Голямо старание бяха положили малчуганите, за да пресъздадат върху белия лист как виждат света с невинните си детски очи. Това пролича в красивите рисунки, които всички те бяха сътворили.

 Победител във втория етап от конкурса е 7-годишната Ивайла Беличанова от Четвърта подготвителна група ,,Пчелички“.  Рисунката й, регистрирана под номер 24, се открои измежду останалите с оригиналност и талант. В нея, с помощта на пастели и моливи, малката художничка беше сътворила ярък и внушителен замък.

 Ивайла Беличанова единодушно беше класирана на първо място след проведено на място гласуване, в което взеха участие Бисер Сегменов – кмет на Долно Осеново,  Величка Ботушова – секретар и библиотекар на читалището в селото, и Бате Брано. Ивайла получи като награда раница, оборудвана с нови пособия и помагала, а всички останали участници – тениски. 

За децата беше организирана забава под формата на игра, която представи на участниците теми за здравословното хранене, кратка беседа за предимствата и важността на зеленчуците и плодовете в ежедневието ни, които бяха онагледени с подбрани свежи плодове и зеленчуци, с които децата с удоволствие се почерпиха.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *