Колеги изненадаха главната счетоводителка на ПК „Струмешница“ с торта за рождения й ден, шефът Г. Ичконов й поднесе букет от 17 вида хризантеми

Кръгла годишнина в навечерието на 2016 отпразнува главната счетоводителка на ПК “Струмешница” Калина Андреева. Още в началото на последния работен ден от старата година колежките й от счетоводния отдел на кооперацията я изненадаха с празнична торта. Минути по-късно кооперативният шеф Георги Ичконов засвидетелства уважението си към юбилярката с разкошен букет, събрал в невероятно красив ансамбъл 17 различни вида от любимите хризантеми на рожденичката.
Госпожа Андреева почерпи щедро колегите си, а основното празненство продължи в компанията на близки и приятели. За да почете юбилея, от Карлсруе, Германия, пристигна фамилията на дъщерята Пепи, а пожеланията за здраве и късмет от страна на внуците Димо и Калина бяха най-големият подарък за любимата баба.
Не закъсняха и прелетелите през Атлантика поздрави от семейството на другата дъщеря Ани, което пък от дълги години избра да живее в Чикаго, САЩ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *