Орлето от Добринище Б. Галчев: Обещах да играя за родния „Пирин“ само ако ЦСКА изчезне

Орлето от Добринище Борис Галчев повдигна завесата около разминаването с родния му клуб през лятото. Железният боец на закъсалия гранд от Борисовата градина говори преди отпътуването на лидера в третия ешелон на Югозапада на лагер в Турция.

„Обещах тогава да играя за „Пирин“, но само ако ЦСКА фалира и изчезне. Този велик отбор обаче не може с лека ръка да се затрие и да го няма на картата. Има милиони фенове, половин България, независимо в коя дивизия се намира – заяви Галчев след последната тренировка на родна земя. – В съблекалнята сме само българи, това за мен е пътят. Организацията е на високо ниво. Вече свикнах с този непрекъснат шум дали ще вземем лиценз, разни оздравителни планове. Каквото е най-добро за тима, нека това да стане. Нито за момент не съм съжалявал, че останах на „Армията“. Първи сме в първенството, вече сме на полуфинал за купата, но засега трофеят не е самоцел. Трябва да сме реалисти. Останаха съперници от „А“ група, а при нас има момчета, които са играли само във „В“, каза още капитанът на червените.

За Алания не тръгна неврокопският талант Павел Головодов, на мястото му старшията Христо Янев взе друг от талантите от школата Айкут Рамадан. От лагера на армейците поясниха, че Головодов остава в родината по лични причини и ще се присъедини към отбора на по-късен етап.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *