8 причини, поради които мразите „другата жена“ повече от изневеряващия си съпруг

Когато разберете за предателството на вашия мъж, вие сте обхванати от много емоции. Но защо най-голяма омраза е към тази „другата жена“, а не към него, този, който ви е предал?

Какво ще кажете за вашия изневеряващ съпруг? Винаги целият срам пада върху плещите на жените, с които мъжете изневеряват. Изглежда, че обществото е свикнало с факта, че мъжете се забъркват в афери, така че те почти го смятат за нормално или поне така им се иска.

Ето 8 причини, поради които сте по-ядосани на любовницата му:

1. Виждате я като заплаха

Разбрахте идеята, че мъжът ви не може да се контролира в секса. Сякаш той не може да се спре, ако една жена тръгне да го съблазнява.

2. Сравнявате се с нея

За себе си изглеждате по-хубава и по-умна, а тя е „хладнокръвно чудовище“, решило да ви съсипе живота. Сравнявате се с нея, за да изглеждате възможно най-добре.

3. Твърде трудно е да приемете, че той ви е предал

Много по-лесно е да мразиш друга жена, отколкото да признаеш, че твоят мъж се е отнасял с теб по този начин – че се осмелил да те нарани така. Той е задоволил нуждите си за сметка на вашите.

4. Сигурни ли сте, че ако не беше тя, той щеше да се промени

Можеше да бъде и всяка друга, ако вече беше решил …

5. Сигурни сте, че вие самите никога не бихте се изкушили

Уверени сте в своите ценности и честност, защото смятате, че другата жена изобщо ги няма. Вие смятате всеки, който се занимава с женен човек за зло, което унищожава живота на всички.

6. Не искате да се справяте със собствените си грешки

Трудно ви е да признаете, че може би не е трябвало да вярвате на мъжа си, че сте избрали грешния човек.

7. Вярвате, че ако тя си тръгне, всичко ще бъде както преди

Това е форма на отричане. Не сте емоционално готови да се откажете от изневеряващия си съпруг или от мисълта, че бракът ви е щастлив.

8. За вас е по-безопасно да я обвинявате

Особено ако вашият мъж е от типа „тиранин“. Може би се страхувате да говорите с него за това, защото е по-лесно да обвинявате нея. Въпреки, че другата жена също е отговорна за собственото си поведение, тя не е отговорна за поведението на вашия мъж.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *