8 сигурни знака, че излизате с грешния мъж

Повечето от нас са имали отношения с хора, за които дълбоко в себе си са знаели, че връзката с тях няма да доведе до нищо дългосрочно. Понякога го научаваме навреме, друг път късно… Има няколко сигурни знака, които издават, че НЕ сте един за друг.

1. Постоянно се карате

Нещата, които прави, ви подлудяват. Спорите постоянно и за всичко. Караниците са станали неразделна част от ежедневието ви.

2. Може да не се чувате с дни и това не е проблем за вас

Ако не се чувате/виждате с дни (кратките съобщения не се броят), без това да ви притеснява, може би е добре да помислите дали изобщо искате този мъж.

3. Мечтаете да излизате с друг

Ако в главата ви постоянно се върти мисълта как искате да срещнете някой готин нов мъж, значи със сигурност не трябва да имате връзка с настоящия си партньор.

4. Фантазирате какво ще бъде, когато скъсате

Когато реално си представяте живота си без него и всъщност се чувствате добре от идеята да не сте заедно, значи е по-добре наистина да не сте.

5. Притеснявате се да ви виждат заедно на публични мета

Не искате да се държите като двойка на публични места? Да се държите за ръце и да се целувате пред други хора? Предпочитате околните да ви смятат за просто приятели? Физическата химия не всичко, но е важна за една връзка. Няма как да имате нормални любовни отношения, ако се срамувате от половинката си. Приемете го.

6. Колегите/приятелите ви дори не подозират, че имате гадже

Някои хора предпочитат да не обсъждат личния си живот, в което няма нищо лошо. Но наистина не е нормално да имате връзка от няколко месеца и да я пазите в пълна тайна. Може би има нещо сериозно, което ви притеснява?

7. Интуицията ви постоянно ви алармира

Знаете – онова вътрешно усещане, което ви казва, че трябва да си тръгнете, че този мъж не е за вас и няма място в живота ви.

8. Не се виждате с него за в бъдеще

Не можете дори да си представите да делите общ дом с него, камо ли да се ожените или пък да имате деца… Защо всъщност имате връзка с този мъж?

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *