Бутерки със сирене и кашкавал

Необходими продукти:

1 пакет бутер тесто 
250 г сирене
200 г кашкавал
1 яйце
чубрица
1 ч.л. масло

Начин на приготвяне:

Кората се разделя на правоъглничета  и върху всяко се слагат 2 ч.л. от плънката – натрошеното сирене, яйце, настърганият кашкавал, цубрица и малко масло. Правоъгълничетата се захлупват едно по едно и с вилица се притискат трите им страни. Подреждат се в тавичка, покрита с пекарска хартия и се пекат за 10-12 мин. на силно загрята фурна.
Като се изпекат се оставят в тавата за 5 мин.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *