9 жилища и цех за мебели отиват на публична продан в Сандански, 60 000 лв. началната цена на Лилавата къща в Дамяница

9 жилища и цех за мебели в Сандански са обявени на публична продан заради непогасени вноски по ипотечни кредити. Сред тях е апартамент, собственост на Георги Иванов. Жилището се намира на ул. „Пирин” в Сандански и това е втора публична продан за него от началото на тази година.

За продан е обявен и етаж от къща на ул. „Родопа”, собственост на Трифон Илиев. Продават се и два апартамента в сградата на МОЛ-а в Сандански. Обявената цена и за двете жилища е 70 000 лева.

На таблото в Районен съд – Сандански е обявен за продан и цех за мебели в промишлената зона “Мацкова градина”, собственост на фамилия Божинови. Продава се и етаж от къща на ул. „Никола Вапцаров”. Къщата е старо строителство, началната цена е 45 000 лева. Това е трети публичен търг за имота.

На публична продан е обявено жилище с площ 90 кв. метра, собственост на фамилия Стойкови. Началната тръжна цена е 53 000 лева.

Заради  забавено плащане по кредит на търг е обявен апартамент, собственост на фамилия Андонови. Жилището е с площ 90 кв. метра, началната тръжна цена е 60 000 лева. То се намира в широк център, на метри от автогарата в Сандански.

Продават се и жилища в крайните квартали в Сандански – „Изгрев”, „Спартак”, в селата Поленица и Дамяница. В Дамяница на публична продан е обявена така известната Лилава къща на два етажа, цената е 60 000 лева.

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *