Миш- маш

Необходими продукти

400 г червени чушки

2 глави лук

6 домата

4 скилидки чесън

200 г сирене

4 яйца

4 с.л. зехтин

чубрица

босилек

магданоз

Начин на приготвяне

Чушките (400 г) се изпичат, обелват се и се нарязват на едри парчета. Запържват се в малко зехтин за 2-3 минути. Добавя се нарязан на едро лук (2 глави) и се посолява. При необходимост се сипва още зехтин. Щом лукът омекне се добавят нарязани на едро домати (6 бр) и се задушава 5-10 минути на по-слаб огън. Добавя се нарязано на ситни кубчета или натрошено с вилица сирене (200 г). Чесънът се смила и се добавя към сместа. Щом сиренето се поразтопи и смеси добре с доматите се прибавят яйцата (4 бр) и се разбърква добре. Готви се още 5 минути. Овкусява се с чубрица, босилек и по желание магданоз.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *