За гофретите:
2 яйца
2 ч.ч.прясно мляко
2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
Продукти по избор:
сирене
кисели краставички
колбас
варени яйца
шунка
кашкавал
майонеза или лютеница
От продуктите се прави тесто, което е малко по-гъсто от боза, от което се изпичат гофрети на гофретник. Готовите изпечени гофрети се подреждат една върху друга, като между тях се поставят различни продукти по избор: сирене, кисели краставички, колбас, варени яйца, шунка, кашкавал.
Всяка гофрета се намазва с майонеза или лютеница, върху нея се поставя продукт от изброените и се слага нова гофрета, а също може едната да бъде с майонеза, другата с лютеница /въпрос на вкус/. Последната гофрета, след като се постави, се намазва отвсякъде с майонеза и се украсява по избор: с маслини, моркови, червени чушки, кисели краставички и др.