Обявиха за публична продан 19 атрактивни имота в Сандански

19 атрактивни имота в Сандански са обявени на публична продан. Част от тях се намират на метри от търговски обект „Била” на ул. „Солидарност”, на ул. „Пирин”, „Н. Катранджиев”, на метри от сградата на общинско дружество УВЕКС. Продава се и етаж от къща на ул. „Воден” в курортния град, както и етажи от къщи в Кресна и Микрево, складово помещение в промишлената зона на Сандански, мотел „Мамин Кольо” и хотел „Аджев хан”.

Апартаментите са с площ от 60 до 150 кв. метра и са оценени от 40 000 до 80 000 лева в зависимост от квадратурата. Имотите са обявени на втора и трета публична продан от частен съдебен изпълнител. В момента апартаментите са обитаеми, собствениците са теглили кредит, който в рамките на година и половина не са успели да погасяват.

На таблото във фоайето в сградата на Районен съд – Сандански са обявени на публична продан 4 ниви, къща в Кресна и помещение в село Микрево. За пети път е обявен за продан и ресторант „Байкал“. Продава се имущество на фирма „Хидрострой юг 97” за необезпечен ипотечен кредит в размер на около 1 милион лева, както и два етажа от къща на ул. „Пирин“, собственост на транспортния предприемач Димитър Русков. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *