ИЗВЪНРЕДНО! Илиана Раева: Цвети няма драскотина по лицето и ръцете, стисна ми ръката в болницата!

Гимнастичката Цвети Стоянова няма нито една драскотина по лицето и ръцете. Това каза пред камерите на Би Ти Ви Илиана Раева. „Тя много се зарадва на всичките момичета, като отидохме в болницата да я видим. Стисна ми ръката”, обясни шефката на родната гимнастика. 

Раева допълни,че момичетата се успокоили, след като отишли да видят Цвети в болницата. Те вярват, че тя ще се възстанови, чувстват се много добре и тренират много сериозно. 

Раева обясни, че като се видели с бабата на Цвети, жената я прегърнала и разцелувала. И възнегодувала от това, което се появила по адрес на Раева из медиите. Илиана допълни, че по отношение на Цвети е направено всичко, което тя е поискала. „Вече са разпитани и близките, и съотборниците на Цвети“, допълни Раева. 

Заместничката на Цвети Любомира Казанова работи и допълнително и след тренировките, защото има доста неща да навакса и отработи, обясни шефката на родната гимнастика. Вече има нови избрани 12 момичета за ансамбъл. И те започват дори подготовка, макар цикълът със сегашния „ стар” отбор” да не е приключил.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *