400 хиляди хвърля бившият директор на „Енергоремонт“ за офис сграда

Бившият директор на „Енергоремонт“ в Бобов дол Кирил Зарев започна строеж на триетажна административна сграда на пъпа на Сапарева баня, на метри от сградата на Общинска администрация. От няколко дни багер копае основите върху наследствен имот, парцелът е около 1200 кв.м, но е разделен на две – едната половина е на техническия ръководител Валентин Жишкин, а другата – на съпругата на брата на Кирил Зарев.
Бъдещата административна сграда е с разгъната площ от 600 кв.м, т.е. три етажа по 200 кв.м.
Репортер на “Струма” се свърза по телефона с Кирил Зарев, който заяви: “Имота, върху който строя административната сграда, го купих от съпругата на брат ми. Строежът ще ми струва около 400 000 лв. по първоначални изчисления. Не съм теглил кредит. Ще ползвам собствени пари. От 15 г. съм собственик на фирма за метални заготовки за шумозаглушители и топлообменници. Разполагам с капитал и го влагам в строежа. Сградата е предназначена за офиси. Като я построя, ако има търсене, може някои от помещенията да ги отдам под наем за магазини”, обясни Зарев.
Той бе свален от поста директор на “Енергоремонт” – Бобов дол преди около година. На негово място беше назначен Владимир Марков от Перник.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *