След 78 дни в кома жена придоби силата да вижда в бъдещето

Повече от 26 г. гледам на ръка, снимки, вещи, развалям магии и умея да познавам голяма част от бъдещето и миналото. Всички, които идват са намерили „шифа“ (излекуване). Помогнах и на много хора, които имат здравословни проблеми. Това казва 54 – годишната прочута гадателка от хасковското село Боян Ботево Хайрие Мустафа Бекир, цитирана от 24rodopi.com. Всеки ден при нея идват десетки посетители, които искат да знаят бъдещето и миналото си или да се излекуват от болести.

Славата на  се носи не само в страната, но и в чужбина. При нея идват хора, както от страната, така и от чужбина – Турция, Белгия, Холандия, Германия, дори и отвъд океана – САЩ и Канада.

Гадателката Хайрие е родена през 1962 година в кърджалийското село Лясково. Тя страда от епилепсия. От 1989 г. до 1993 г. е на легло – ни жива, ни умряла. Първите 78 дни е в кома. До леглото й бдят денонощно нейните близки, които, заедно със съседи, се сменят да я гледат през всичките тези години.

Лекарите не могат да установят причината, но в едно са категорични – Хайрие ще умре и подготвят близките й за края. Слагат я на системи от време на време, но част от тънките й черва изсъхват и се налага да я оперират многократно. След като най-внезапно, за една нощ, тя оздравява!

Следва хирургическа намеса. Правят й 8 операции. Отрязват значителна част от тънките й черва, които са се слепнали и не функционират. Сега на всеки 78 дни тя получава малки и големи припадъци. Съпругът й Мехмедали Бекир е кмет на Боян Ботево за втори мандат.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *