Духовете от царичина дупка разкриха бъдещето: Залива ни воден апокалипсис!

Царичина дупка е българският вариант на американската Зона 51. Вече 16 години за костинбродското село се носят легенди за НЛО, извънземни, духове и какви ли не същества. Пръв за силата на мястото съобщава селският медиум сънувач Димитър Кекеменов. След това започва и секретна военна операция там. За две години авантюрата приключва с шумен скандал и съмнения за източване на пари. Колоритният асансьорен техник Кекеменов не знае какви са ги надробили военните, обаче е убеден, че под селото все още има нещо, което може да превърне България в световна суперсила, пише „Ретро“.

От „Мистериите” издирихме Кекеменов. Той е пред пенсиониране в голяма фирма за монтаж и поддръжка на асансьори в столицата. Пристигна в редакцията ни със служебната си кола, с която като НЛО снове из цяла София.

„Совлака пада, самолет пада, при нас асансьор не пада“, разкрива работния си девиз беловласият вече мъж. Подканя ни да бързаме с въпросите за някогашната секретна зона, защото е в обедна почивка и всяка минута му е ценна.

Първото, което зачекнахме, бе дали наистина в Царичина дупка се пази информация за миналото и бъдещето на цялата планета. Кекеменов потвърди това, но и откри едно пророчество, което наскоро е получил от тайнствените създания, пазещи дупката.

„Както искате го приемайте, но идва апокалипсис. Светът го чака отмъщение на водна основа. Скоро ще има пречистване чрез вода. Големи вълни, наводнения по цялото земно кълбо“, лаконичен бе Кекеменов. Той намекна още, че напоследък бежанците от всички точки на света идват към Европа, защото на едно инстинктивно подсъзнателно ниво индивидите имали тази способност да усещат наближаващите големи катаклизми.

„Европа е единственият континент, който не се движи толкова. При всички други има дрейф- плаване на плочите, докато ние сме относително статични. Планините играят ролята на буфер, те се смачкват и леко вървят нагоре, но за щастие няма ексцесии“, вади желязна сеизмологична теория сензитивът. Вметва обаче, че бежанците няма да се интегрират никога напълно, защото били замесени от различно космическо тесто.

„Това са процеси на много висше ниво. Както навремето Ванга бе казала на Хитлер да не тръгва на изток срещу Русия, защото там няма шанс, така сега някой трябва да призове тези хора да не идват насам. Биоенергетиката и самата им генетика е друга за нашите ширини“, призовава посветеният мъж.
Казва, че хората сме с различна структура, но алфата и омегата на генетичния код идвал от земите на костинбродското село Царичина.
 
Извънземен космодрум
 
„Не зная дали това е редно да се публикува, но ще го кажем, пък вие преценете. Там има три върха, около които има останки на хилядолетни пилони. Върху тях преди хиляди години е кацнал огромен космически кораб. Моето виждане е, че кацайки в Царичина дупка, пришълците отдолу са направили нещо като микролаборатория. И там е започнало създаването на няколко разумни раси“, описва неподозираното минало сензитивният мъж. По думите му в началото е имало сполучливи и не толкова успешни експерименти. Но в крайна сметка били създадени различни видове, описани в митологията като кентаври, сцили, циклопи и др. Накрая всички видове са оставени за известен период на съществуване от няколкостотин години.

„Тия отгоре са решили така – който от видовете оцелее, той да властва на земята. Решителната битка е била при Стара планина. Тогава много кръв се е проляла. Неслучайно древното име на планината е Хем, Хемус – от хемоглобин“ разкрива жрецът на село Царичина.
Според неговата теория на финала сме оцелели двуногите като най-адаптивни. Другите мутанти можели да летят, имали са отрови, различни мощни оръжия, но човекът се е оказал най-хитър и „със страхотен дизайн“.

„Ами замислете се, че ние и Земята сме създадени по мярка. Ако човеците бяхме само 20 см високи, как щяхме да обръщаме почвения слой при земеделието. А семената щяха да бъдат микроскопични и вятърът да ги отнася, преди да сме ги посели. Или обратно – ако бяхме огромни създания, житните полета нямаше да могат да ни изхранят. Точно това се случи с динозаврите, затова отгоре решиха да ги приключат, насочвайки астероид“, мотивира се асансьорният техник защо хората и планетата съвпадаме като ключ в ключалка.

 
Континентален часовник
 
Другото си прозрение Кекеменов нарече континентален часовник. Обясни, че когато извънземните дошли по нашите земи, те поставили градежи на няколко места по света. Затова в миналото египетските пирамиди, Стоунхендж и Царичина дупка се намирали на еднакво разстояние.
„Континентът Африка се движи към Европа със скоростта, с която растат ноктите на човек. Затова вече пирамидите са по-близко до нас. Но като знаем скоростта на тектонично преместване, можем да изчислим преди колко хиляди години за първи път създателите на нашето биологично тяло са дошли от звездите“, хвърля поредната си бомба Димитър Кекеменов. После поглежда часовника на телефона си и ни подканя да побързаме, че го чакал един асансьор за профилактика в района.
 
Извънземните
 
Питаме го за екстрасенсите, които навремето участваха във военната операция. Те твърдяха, че извънземни са диктували чрез тях на военните къде да търсят мумията на първото същество, заселено на планетата ни.

Тук Кекеменов убедено заявява, че най-силният в екипа е бил Димитър Сираков. Той поддържал контакта с извънземната раса. След конфликт между двамата медиумката Елисавета Логинова останала сама на разкопките.

„Да ви кажа честно, има някакво проклятие в Царичина. Всички, което се занимаваха с тази история, умряха или загубиха близки хора. Ген. Наплатанов и дъщеря му, която също бе сред контактьорите, загинаха. Логинова изгуби близък човек. Сираков също си отиде млад и в разцвета на силите си. А той беше много силен екстрасенс. Веднъж ме видя в селото и му казах, че нещо ми е много студено, сигурно настивах. Положи едната си ръка върху гърдите ми, а другата – отзад. Такава енергия ми вля, че след това цяла седмица ми беше много топло, а беше зима“, описва силата на покойния екстрасенс Кекеменов. От него той чул, че военните в началото са търсили съкровището на цар Самуил, но после тръгнали под земята по дирите на подземна пирамида и някаква древна лаборатория с инструменти и оръжия не от този свят.
„От Сираков научих, че думата БОГ също има общо с тази зона и в нея е кодиран следният смисъл: „Биологично Общ Ген“. Това е така, защото в Царичина дупка е бил селектиран човешкият ген и оттук после е пренесен по цялата планета“.
 
Магията на сънищата
 
На изпроводяк го питаме за пророческите сънища. Защото информацията за Царичина дупка пристига при него именно по време на сън, в който духовете на Ботев, Вазов и Левски му се явяват и му казват да поведе българите.

„Долу има нещо, което ще ни превърне в световна суперсила, но кой ще позволи на малка България такъв възход. От един от военните научих, че от САЩ са се уплашили и наредиха да се затвори дупката. Но нищо – тайната на Царичина е останала в гените ни. Да не мислите е случайно, че всички големи изобретения са дело на българи. Най-силните мъже също са от тук. Вземете един Дан Колов. Когато отива в САЩ и му казват: „Стани американец. Ние сме велика нация, кой я знае тая България”. А той им отговаря: „Като сте толкова велики, родете си велик борец“.

А иначе за сънищата може много да говорим. Ще ви дам следния пример. Александър Македонски обсажда град Тир, но в продължение на 7 месеца не може да го превземе. Тъкмо когато владетелят решава да се откаже, той сънува едно полубожество, наречено Сатир. Македонски разкрил видението си на един придворен тълкувател. Той веднага разчел смисъла и му казал: „Няма да вдигаш обсадата, защото „са тир“, означава „твоят тир“. После градът пада. Така и информацията за Царичина дойде при мен първо по време на сън, а сега духовете, пазители на България, бдят над зоната“, разказва на изпроводяк езотерикът и феномен Димитър Кекеменов.
Наскоро духът на Паисий му се явил и му продиктувал дълго откровение свише. „Записах го на един лист, страхотна рима имаше. Колегите като го чуха, се хванаха за главата. Може би сгреших, че не го качих в интернет, защото дадох посланието на една изследователка и тя го открадна. Аз не го помня, защото съм само като канал за информация, то не идва от мен. Посланието на Паисий говореше за бъдещето на държавата България, а накрая то завършваше така: „Това не го яде молец, това са думи на светец“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *