Летен крем

Продукти:

175 г крема сирене
250 г заквасена сметана
настъргана кора от 1/2 лимон 
2 с. л. пудра захар зърна от черно и бяло грозде 
сладко от малини (боровинки и/или горски плодове) 
няколко бисквити Амарето


Приготвяне:

loading...


Крема сиренето се разбива със сметаната, пудрата захар и лимоновата кора до пухкав крем. Сместа се поставя в хладилник да стегне за 60-90 минути. Гроздовите зърна се охлаждат във фризера за 15 минути. В чаши за сервиране се разпределят на пластове гроздовите зърна, охладеният крем, натрошените бисквити, сладкото по избор. Летният крем се държи в хладилник до поднасянето му.

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *