Кокала прибра във „Вихрен“ стар свой познайник от Дъбница

Предводителят на „Вихрен“ Емил Велев-Кокала прибра в Сандански стар свой познайник от село Дъбница. Става въпрос за защитника Раиф Мурадов, с когото са работили заедно в „Монтана“, „Оборище“ и „Левски“ /Лом/. 28-годишният бранител потвърди, че ще носи занапред екипа на детелините.

„Когато получих предложението, не се колебах дълго.  Идвам да помогна на отбора да потегли нагоре в класирането“, коментира футболистът, който за последно се подвизаваше при сините от Лом. В хода на кариерата си е играл още за „Чавдар“ /Етр/, „Ботев“ /Вр/, „Черноморец“ /Бч/, „Спартак“ /Пл/, „Кариана“ и „Розова долина“ .

Кокала събира подопечните си на встъпителна зимна сбирка на 10 януари, като подготовката на детелините ще се проведе изцяло при домашни условия. Уточнява се списъкът с проверки, такава бе договорена с втородивизионния „Струмска слава“ за 21 януари, сигурна е и проверката на 5 февруари срещу „Надежда“, начело на който е бившият асистент на Е. Велев през последните няколко години Румил Жотев. Засега единственият напускащ е офанзивният полузащитник Иван Гюров.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *