Необходими продукти
лук – 3 стръка пресен или 1 глава кромид
чушки – 2 зелени
домати – 300 мл от консерва
яйца – 3 броя
извара – 200г
сирене – 100г
магданоз – 1/3 връзка
олио – 100 мл
сол – 1/2 ч.л.
червен пипер – 1 к.л.
черен пипе – млян на вкус
Начин на приготвяне
В дълбок тиган загрейте олиото и запържете първо накълцания лук, а след малко и чушките. Овкусете със сол и задушавайте за 5 минути с капак.
Добавете доматите, нарязани ситно при нужда. Оставете да се готви, докато изври водата. Добавете натрошеното сирене и изварата.
Чукнете яйцата 1 по 1 и разбърквайте с дървена лъжица. Иключете огъня и добавете накълцания магданоз и поръсете с червен пипер.
loading...